Vers(át)író pályázat

Költs át egy verset, és nyerj értékes mézes ajándékcsomagot!

Mindenkiben lakozik egy költő, sőt, valószínűleg Te, aki most e sorokat olvasod, is írtál vagy költöttél már át verset. Itt a remek lehetőség, hogy elővedd a kreativitásod és persze a költői vénád: ünnepeld velünk a Magyar költészet napját, amiről 1964. óta április 11-én, József Attila születésnapján emlékezünk meg. Vers(át)író pályázatunk nyerteseit ráadásul különleges mézes ajándékokkal jutalmazzuk, közel 100.000 Ft összértékben:

Költsd át egy magyar költő tetszőleges versét mézes-méhes témájúra úgy, hogy szerepeljen benne a "Mézbarlang" szó (de ne a címében), és küldd el nekünk a lenti űrlapon legkésőbb 2022. április 18-án hétfőn éjfélig.

Például Petőfi Sándor Anyám tyúkja című versének első versszaka valahogy így hangzana mézesítve-méhesítve-mézbarlangosítva (természetesen bármi más verset is kiválaszthatsz, amit átköltesz): "Ej, mi a kő! Méhkirálynő, kend. A kaptárban lakik itt bent? Lám, csak a Mézbarlang, jót ád, Hogy levitte a méz árát!"

Az április 18-i beküldési határidő lejárta után az összes verset alaposan átnézve, többször is elolvasva kollégáink fogják kiválasztani közülük azt a tíz legjobb alkotást, amelyek szerzői között április 26-án, a Szellemi tulajdon világnapján. Figyelem, a sorsolást technikai okok miatt előbbre hoztuk, kedden délelőtt 11:00-kor kezdődik a délután 3 órai korábbi időpont helyett. A sorsolást Facebook oldalunkon élőben közvetítjük, Bagi Iván ismert humorista törzsvásárlónk fog kisorsolni 3 szerencsés pályázót, akiket közel 100.000 forint összértékben díjazunk. Sőt, lesz még egy különdíjunk is, ami egyelőre maradjon meglepetés! A győztes (át)költeményeket Bagi Iván természetesen fel is olvassuk élő bejelentkezésünkben. 

Ne feledd, beküldött verseddel nem csak az értékes nyereményeinkre pályázhatsz, hanem a 3+1 nyertes költeményt közzétesszük weboldalunkon és több mint 17.000 követővel rendelkező Facebook oldalunkon is, továbbá hírlevélben is kiküldjük több mint 20.000 feliratkozott olvasónknak. Így lehetséges, hogy soraid, rímekbe foglalt mézes-méhes gondolataid akár többezer emberhez is el fognak jutni. Részletek és részvételi feltételek lentebb, az űrlap alatti részben.

Nincs más teendőd, mint átkölteni egy verset, és ezen az űrlapon word dokumentumként feltölteni. Sikeres jelentkezés esetén átirányítunk egy köszönő oldalra, valamint e-mailben is visszaigazoljuk pályázatod beérkezését (érdemes megnézni a "Levélszemét" vagy a "Promóciók" mappában is a levelező rendszeredben, mert elképzelhető, hogy ott landol levelünk az elsődleges / beérkező üzeneteid helyett). 

Amennyiben azt tapasztalod, hogy nem töltődik be az űrlap (csak üres fehér hátteret látsz fentebb), vagy az űrlap a kitöltés után "Feldolgozás..." állapotban ragad, vagy ha valamiért nem tudsz itt regisztrálni, (azaz nem töltődik be a köszönő oldal), akkor kattints ide » vagy az oldal alján található nagy képre, így közvetlenül is elérheted a versbeküldő űrlapot.


A "Mézbarlang Vers(át)író Pályázat" részvételi feltételei

1. A Vers(át)író Pályázat időtartama, szervezője és adatkezelője

Verseket beküldeni a pályázatra 2022. április 18-án hétfő éjfélig lehet. A Vers(át)író Pályázat szervezője, lebonyolítója és adatkezelője a Mézédes Otthon Kft. (Cg.: 13-09-144973, Asz.: 22986511-2-13, Szh.: 1042 Budapest, Árpád út 52., NAIH Engedély: NAIH-95622), továbbiakban Szervező.

2. A Vers(át)író Pályázaton részt vevő személyek és a részvétel feltételei

Jelen Vers(át)író Pályázaton kortól függetlenül részt vehet minden kizárás alá nem eső természetes személy (továbbiakban Pályázó), aki legkésőbb 2022. április 18-án éjfélig a fenti űrlapon keresztül elküldi nekünk bármely magyar szerző mézes-méhes témára átköltött versét, mely a "Mézbarlang" szót is tartalmazza. A Mézbarlang szó a vers szövegében bárhol (akár többször is) szerepelhet, kivéve a címét (úgy túl könnyű lenne). Az eredeti vers, amit átírsz, tetszőlegesen megválasztható, a lényeg, hogy egy magyar költőtől származzon, és a végeredmény a mézről vagy a méhekről (a legjobb persze, ha mindkettőről) szóljon. Egy pályázó akár több verssel is pályázhat, azaz bármennyi verset átkölthetsz és beküldhetsz nekünk, de arra kérünk, hogy ezeket mindenképpen az űrlapot újra kitöltve, külön-külön word dokumentumként töltsd fel, hogy megkönnyítsd a munkánkat, amikor átnézzük a pályázatokat.

A pályázaton nem vehetnek részt a Szervező alkalmazottai és ezen személyeknek a Ptk. 8:1 §-ában rögzített hozzátartozói és közeli hozzátartozói. A pályázaton való részvétel kizárólag a jelen szabályzatban foglalt feltételekkel lehetséges. A pályázaton történő részvétellel a Résztvevő kifejezetten elfogadja a jelen részvételi feltételeket.

3. Értékelés és eredményhirdetés

A beküldött pályaműveket a Mézbarlang munkatársai fogják elemezni és értékelni. Az általunk legjobbnak ítélt 10 vers írója közül 3 nyertest fogunk kisorsolni, akik egy-egy értékes mézes ajándékcsomagot kapnak, valamint kiosztunk egy negyedik, meglepetés-különdíjat is. A nyeremények összértéke közel 100.000 forint. A sorsolást Bagi Iván ismert humorista törzsvásárlónk végzi. A sorsolást élőben közvetítjük Facebook oldalunkon, és bejelentkezésünkben természetesen Bagi Iván fel is olvassuk a győztes (át)költeményeket. A nyereményekkel kapcsolatban felmerülő esetleges adóterheket a Szervező viseli, ezzel kapcsolatos egyéb adóteher a nyertest nem terheli. Figyelem, változás! Az élőben közvetített sorsolásra és az erdményhirdetésre 2022. április 26-án kedden délelőtt 11:00 órakor kerül sor (a korábbi 15:00 órai időpont helyett), Bagi Iván közreműködésével a Szervező fióktelephelyén (Mézbarlang Üzlet, 1042 Budapest, Árpád út 52.), a nyerteseket telefonon értesítjük.

4. A nyeremények átadása, átvétele

A Vers(át)író Pályázaton való részvétel hiányosságáért/hibájáért, az internetes rendszer lassúságáért, leállásáért a Szervező nem vállal felelősséget. A nyeremény készpénzre nem váltható, másra át nem ruházható. Egy győztes pályázó csak egy alkalommal egy ajándékcsomagot kaphat. A nyereményt GLS futárszolgálattal adjuk fel a nyerteseknek az eredményhirdetést követen, vagy a győztes személyesen is befáradhat érte üzletünkbe nyitvatartási időben (hétfő, kedd, péntek: 9:00-17:00; szerda, csütörtök: 9:00-18:00; szombat, vasárnap: zárva).

A Szervező a nyeremény átadásáig kizárhatja a Vers(át)író Pályázatból azon Pályázót, aki nem felel meg a részvételi feltételeknek. A nyertesek az általuk az űrlapon megadott telefonszámukon, illetve az e-mail címükre kiküldött levélben kapnak tájékoztatást az eredményhirdetést követő 1 munkanapon belül. Amennyiben a győztes Pályázó telefonon nem elérhető, illetve az e-mailes értesítés kiküldését követő 48 órán belül az értesítést nem igazolja vissza, úgy a Szervező tartalék nyertest jelöl ki. A Pályázó nyertessége esetén nevét a Szervező nyilvánosságra hozhatja.

A Szervező kizárhatja a Vers(át)író Pályázatból azt a Pályázót, aki számára a nyereményt azért nem lehet átadni, mert az általa megadott személyes adatok nem valósak, vagy tévesek, vagy a Pályázó egyéb okból nem felel meg a jelen részvételi szabályzatban írt feltételeknek. A Pályázó téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli.

5. Adatkezelés, adatvédelem

A pályázaton résztvevő minden Pályázó a részvételével automatikusan elismeri, hogy teljes körűen megismerte és megértette a jelen Részvételi szabályzatot, valamint a Mézbarlang Adatkezelési Szabályzatát, és ezeket feltétel nélkül elfogadja, valamint tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, adatai kezelését a Mézédes Otthon Kft. szigorúan bizalmasan, a vonatkozó jogszabályi előírások betartásával végzi. Adatkezelő: Mézédes Otthon Kft. (Cg.: 13-09-144973, Asz.: 22986511-2-13, Szh.: 2016 Leányfalu, Akácos út 33/b., NAIH Engedély: NAIH-95622).

A Pályázó a pályázaton való részvételével hozzájárul, hogy a Mézédes Otthon Kft. a Pályázó személyi adatait és személyes jellegű információit (név, e-mail cím, telefonszám) díjmentesen nyilvántartásba vegye, és a jelen pályázat lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje, továbbá saját marketingtevékenysége során felhasználja. A Pályázók, mint a beküldött versek szerzői hozzájárulnak, hogy (át)költeményeiket nevükkel együtt felolvassuk a sorsolás élő bejelentkezésében, közzétegyük a Mézbarlang weboldalán és Facebook oldalán, valamint kiküldjük e-mailben hírlevélre feliratkozott olvasóinknak.

A Pályázó a pályázat teljes időtartama alatt leiratkozhat a Pályázatról, és kérheti regisztrációja törlését az ugyfelszolgalat@mezbarlang.hu címen. A Pályázó egyúttal tudomásul veszi, hogy amennyiben kérelmére a Pályázat érvényes időtartamának befejezése előtt következik be személyes adatainak törlése, akkor a Pályázónak a Vers(át)író pályázaton való részvétele – a nyereményre való jogosultságával együtt – megszűnik.

6. Kizárás a Vers(át)író Pályázatból

A Szervező jogosult kizárni a Pályázatból azt a Pályázót, aki a Vers(át)író Pályázaton tisztességtelen módon, a jelen szabályzatban foglalt feltételek és előírások megkerülésével próbál részt venni. Kizárásra kerülnek azok a személyek, akik meg nem engedett eszközt használnak (pl. hacker programot, vírust, trójai szoftvert stb.) vagy más manipuláció útján szereznek jogosulatlan előnyt. Szintén kizárható a Vers(át)író Pályázatból az, aki más által átköltött verset küld be a saját nevében, illetve más személy nevében vesz részt a megmérettetésben (a tényleges szerző személyének előzetes tájékoztatása és hozzájárulása nélkül). Valamint automatikusan kizárásra kerülnek az obszcén, trágár szövegeket tartalmazó pályaművek beküldői is.

A Szervező kizárja a felelősségét a rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse. A Szervező fenntartja a jelen részvételi szabályzat módosításának jogát. A Szervező kizárja felelősségét a Vers(át)író Pályázattal kapcsolatos bármilyen kommunikációs anyagban esetlegesen előforduló tévedésért.

Sok sikert kíván minden Pályázónak a Mézbarlang csapata, várjuk szeretettel a költeményeket egészen 2022. április 18-án hétfő éjfélig!

simplepay_hu