Méz-Blog

Zümmögésben gazdag Új Esztendőt!

2020.12.12 13:00
Trepinszki József
Zümmögésben gazdag Új Esztendőt!

Újévi kívánságok és célkitűzések

A képen látható humoros Mézbarlang újévi üdvözlet mellett kívánok Neked minden jót 2024-re, amit csak akarsz! Hidd el, ennél jobbat tényleg nem lehetne kívánni... Hogy miért nem? Olvasd el B.Ú.É.K. blogcikkemet, és megtudod »

Valóra vált tervekben és zümmögésben gazdag Új Esztendőt!

Azt kívánom Neked 2024-re, amit csak akarsz! Mert az emberek többsége mindig csak szeretne valamit. Így, feltételes módban. Lefogyni. Több pénzt. Feleséget. Férjet. Gyereket. Autót. Házat. Nyaralást. De ezek többsége csak ködbe vesző óhaj, ami akarat nélkül nem megy! Mondhatnám úgy is, hogy felejtsd el azt a szót, hogy szeretnék! A szeretnékből holnap, "majd", vagy egy hét múlva már feladás lesz. Épp ezért kívánok most Neked elegendő kitartást és akaraterőt ahhoz, hogy 2024-ben elérd, amit akarsz, bármi legyen is az.

 

Csak egy terv kell(ene) a kívánság teljesüléséhez

Azt kérem Tőled így az év végén, hogy ülj le most legalább 1-2 órára egy csendes, nyugodt helyre. Egyedül. Egy üres papírlappal és íróeszközzel. És gondold át az egész 2023-as évedet (főként, hogy mit értél el), valamint fogalmazd meg az újévi tervedet is. Írd le mindet szép sorban, ahogyan eszedbe jut.

Meglepő érzelmi változásokon fogsz átesni közben! Hidd el, tényleg így van, én már évek óta így teszek. Aztán a terveid közül válassz ki egyet, amivel elkezded. És kezdd el. Most azonnal. És ne hagyd abba! Ilyen egyszerű. De az emberek 99%-a nem így csinálja. Vagy terv nincs, vagy legyint egyet és feladja.

Cél

Ha netán nem éred el az összes jövő évre kitűzött célodat, az sem baj. Az út a fontos, nem a cél. Ezt mondták már sokan, íme néhány közismertebb megfogalmazás:

 • "Amit a cél elérésével kapunk, közel sem olyan fontos, mint amivé válunk, amíg azt elérjük." (Zig Ziglar)
 • "A boldogsághoz nem vezet út. Az út maga a boldogság." (Buddha)
 • "Az igazi boldogság nem az a pillanat, amikor elönt az eufória, hanem azok a napok, órák, amíg eljutok odáig." (Will Smith)
 • "Utad értelme nem a cél, hanem a vándorlás." (Márai Sándor)  

   Mézbarlang tervek és célok 2024-re

   Hogy mi a Mézbarlang célja, azt itt a Küldetésünkben elolvashatod. Na de az ÚT! Akárhogy is, a 2023-as év még közelebb vitt minket a céljainkhoz.

   • 2023. már a negyedik év volt, amit nem Dunakeszin, hanem Újpesten kezdtünk. Így még közelebb kerültünk az emberek tömegéhez fizikailag is (hiszen erősen fővárosközpontú országban élünk).
   • Idén jóval többen keresték fel mézboltunkat, mint az elmúlt években bármikor - és sokkal közvetlenebb lett a kapcsolatunk is a vásárlókkal, örömmel láttuk, hogy egyre többen fordultak a természetes gyógymódok és a megelőzés, szervezeterősítés felé. 
   • A webáruházas megrendeléseink száma idén is tovább növekedett, és csapatunk minden helyzetben remekül helytállt, amit ezúton is hálásan köszönök kollégáimnak, akik hétről-hétre úgy dolgoznak, akár a szorgos méhek.
   • Természetgyógyász-fitoterapeutaként 2 évvel ezelőtt sikeresen levizsgáztam, valamint idén a tudati gyógyászatról is oklevelet kaptam, így vezető mézkedvelőként tovább mélyítettem ismereteimet a természetes gyógymódokat illetően, mindezt azért, hogy hatékonyabban segíthessek vásárlóimnak és a hozzám fordulóknak a mindenféle egészségi problémáin.
   • Bár még csak most körvonalazódik, de a 2024-es év a Mézbarlangban sok-sok újdonságot, változást és meglepetést ígér. Minden téren. Én már most, az ünnepek alatt is ezen dolgozom gőzerővel.

      Természetesen mindenről folyamatosan beszámolok hírleveleimben és a Mézkedvelők Klubja közösségi oldalán keresztül, így folyamatosan figyelemmel kísérheted minden mézes-méhes tevékenységünket. A magam és kollégáim nevében hálásan köszönöm, hogy velünk voltál a 2023-as évben, mi jövőre ugyanezzel a lendülettel folytatjuk. Együtt, Veled. Számítunk Rád!

      És a cikk (vagy inkább az év) végére persze jöjjön egy kis humor is :)

      Jó egészséget és zümmögésben gazdag Új Esztendőt kívánok mindenkinek!

      Az Egészség Legyen Veled! 
      TJ - Vezető Mézkedvelő, természetgyógyász-fitoterapeuta

      Árukereső.hu Árukereső.hu
      simplepay_hu