Sütiket használunk azért, hogy weboldalunkat még jobban személyes igényeidre szabjuk. Bővebb tájékoztatás az Adatkezelési tájékoztatóban.

Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Küldetés

Küldetés

 

Hiszek abban, hogy minden ember megérdemli az egészséget, a betegségek nélküli életet. Hiszem azt, hogy a betegségek gyógyítása igazán csak mérgek és mesterségesen előállított gyógyszerek nélkül lehetséges.

Elő akarom segíteni, hogy gyermekeink és unokáink az agyonreklámozott mesterséges szerek helyett természetes megoldásokhoz folyamodjanak, ha meg akarják védeni egészségüket vagy meg akarnak gyógyulni. Azt akarom, hogy ezen természetes megoldások közül minél többször valamilyen méhtermék jusson eszükbe.

Hiszek abban, hogy a magyar mézfogyasztás néhány éven belül eléri az európai átlagot és ehhez felvilágosító munkám révén én is hozzájárulok. Hiszek abban, hogy egyéb méhtermékek (méhpempő, propolisz, virágpor, méhkenyér, méhméreg, méhviasz) megismertetésével egyre több embernél el tudom érni azt, hogy ezeket ki is próbálják és megtapasztalják jótékony hatásaikat.

Ezen dolgozom nap, mint nap. Ezért határoztam el, méz-egészséghez kapcsolódó témájú könyeket írok. Kettő készen van. 

 

Trepinszki József
vezető mézkedvelő
www.mezbarlang.hu

-                                                                        

blog comments powered by Disqus
; ; ; ; ; ; ; ; ;