Küldetésünk

Küldetésünk

Küldetés | Alapértékeink | Mézbolt

A Mézbarlang tevékenysége a méhekhez és az általuk előállított fantasztikus termékekhez kötődő szenvedélyen alapul. Csapatunk minden nap aktívan tesz azért, hogy a méhészeti termékeken keresztül az emberek megismerjék az egészségmegőrzés alternatív lehetőségeit. Azért dolgozunk nap mint nap, mert szeretünk létrehozni értékes és hasznos dolgokat, tartalmakat. Ennek jegyében már két méz-egészség témájú bestseller könyv is született »

Felvilágosító és ismeretterjesztő munkánk azt a célt szolgálja, hogy a magyar mézfogyasztás néhány éven belül elérje (vagy akár meg is haladja) az európai átlagot. Jól tudjuk, hogy a méz és az egyéb méhtermékek (méhpempő, propolisz, virágpor, méhkenyér, méhméreg, méhviasz) valamint a különféle illóolajok és gyógyteák bemutatásával és megismertetésével egyre többen fogják ezeket kipróbálni, megtapasztalva az apiterápia, aromaterápia és fitoterápia jótékony hatásait, akár külön-külön, akár szakértő kollégáink által javasolt módon kombinálva.

Hiszünk abban, hogy minden ember megérdemli az egészséget és a betegségek nélküli életet, és hogy a betegségek gyógyítása igazán csak mérgek és mesterségesen előállított gyógyszerek nélkül lehetséges. Ugyanakkor mindenkinek tennie is kell azért, hogy hosszú távon megőrizhesse a saját egészségét. És abban is hiszünk, hogy az ehhez szükséges szemlélet- és életmódváltás lehet kellemes, mindenki számára elérhető és egyben élhető folyamat, mind a tudásanyag, mind a mindennapi praktikák szintjén. Kezdettől fogva a koncepciónk első és legfontosabb alappillére az odafigyelés.

Meggyőződésünk, hogy a hangzatos és unalomig ismert márkanevek helyett a valódi minőség és tisztaság az, ami igazán fontos. A nagy dolgokhoz pedig mindig apró tetteken át vezet az út, annál is inkább, mert mi is így kezdtük. Egy olyan céget álmodtunk meg és működtetünk immár több mint egy évtizede, amiben a lehető legtöbb termék-alternatívát kínáljuk a hozzánk hasonló gondolkodású, a saját és szeretteik egészségéért, a környezetért, és végső soron a Földünkért tenni akaró érdeklődőnek.

Nagyon sok beszállítót és terméket vizsgáltunk meg, és közülük végül azokat választottuk partnerünknek, akik hasonló elvek mentén működnek, mint mi magunk. Rendkívül erős felelősséget érzünk, hogy számukra, vásárlóink számára, de leginkább gyermekeink és unokáink számára is élhető és egészséges legyen ez a világ, amit majd örökül hagyunk nekik. Arra törekszünk, hogy az utánunk következő generációk az agyonreklámozott mesterséges szerek helyett természetes megoldásokat válasszanak, ha meg szeretnék védeni testi-lelki egészségüket, vagy meg akarnak gyógyulni. Azt akarjuk elérni, hogy a természetes lehetőségek közül minél többször valamilyen méhtermék jusson eszükbe. Mert mi, a Mézbarlangnál így élünk, erről szólnak a mindennapjaink.

 

Trepinszki József
vezető mézkedvelő, apiterapeuta-természetgyógyász
www.mezbarlang.hu

simplepay_hu