Propoliszos hőterápiás lap (12,5cm x 25cm), 1db (Apimi)

Raktárkészlet: VAN
Propoliszos hőterápiás lap (12,5cm x 25cm), 1db (Apimi)
Propoliszos hőterápiás lap (12,5cm x 25cm), 1db (Apimi)
Propoliszos hőterápiás lap (12,5cm x 25cm), 1db (Apimi)
Propoliszos hőterápiás lap (12,5cm x 25cm), 1db (Apimi)

Gyulladáscsökkentő hőterápiás megoldás a csodálatos propolisz erejével

Magyarországon CSAK NÁLUNK!

Többször használható otthoni hőterápiás módszer


Az itt leírtak az emberiség évezredes tapasztalatain alapulnak, de nem minősülnek diagnózisnak vagy kezelési javaslatnak! Mielőtt bárki alkalmazni kezdené magán vagy másokon, feltétlenül kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

14 720 Ft
A vásárlás után járó pontok: 294 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Bemutatjuk az ApiMI Hőterápiás Lapokat! Csapatunk szabadalmaztatott propolisz tisztítási és beépítési technológiája két olyan alkalmazás - propolisz és méhviasz - létrehozásához vezetett, amelyek nemcsak multifunkcionálisak és újra felhasználhatóak, hanem életkornak megfelelőek, biztonságosak és természetes eredetűek is.

 

Az ApiMI Hőterápiás Lapok Öko-Tex minősítésű pamutszövetből és Lettországban propoliszból állnak, amelyeket a szövet rétegei közé ágyaznak.

A lapok terápiás tulajdonságai a fizioterápiával és gyógyszerekkel kombinálva számos gyógyulási folyamatot elősegíthetnek:

 • sérülések után, a vázizomzat gyulladása
 • a feszült izmok ellazítása
 • a mély légutak gyulladása után, elősegítve a köpettermelést és a légutak tisztítását
 • a krónikus ízületi rendellenességekben szenvedő betegek tüneteinek enyhítése és életminőségük javítása
 • a beltéri levegő minőségének javítása
 • könnyebbé teszi a légzést megfázás esetén, ha pl. a párnánk mellé tesszük éjszakára.
 • lábmelegítés

FIGYELMEZTETÉS!

A hőterápiás lapok NEM akut sérülések és gyulladások kezelésére szolgálnak, és fokozott bőrérzékenység esetén óvatosan kell használni!

 

A hőterápiás lapok kellemes illata már a csomagolás kinyitásakor érezhető, és nincs ragacsos érzés, amikor kézbe vesszük őket, épp ellenkezőleg: puha tapintásúak, és a propolisz pamutszövet rétegek közötti beépítésének köszönhetően nem kenődnek a bőrre vagy a ruhára, és a szövet megakadályozza, hogy a felmelegített massza kiszivárogjon. A melegítő utasítások betartása esetén a hőterápiás lapok kellemes meleget biztosítanak, amely nemcsak felmelegíti az adott testrészt, hanem el is lazítja azt, lehetővé téve az egész test ellazulását. A hőterápiás lapok mérete megfelelő a csuklók, lábak, hát és más testrészek kényelmes lefedéséhez felnőttek és gyermekek számára egyaránt. A hőterápiás lapok lazító képességének köszönhetően a melegítés során az elme is ellazul, nyugalmat teremtve, ami mindenki számára oly fontos a mindennapi futás során.

A propolisz jellegzetes illatával rendelkezik, amely erős, de nem feltűnő és friss. Ahogy felmelegszik, az illat kellemesen szétterjed a szobában, felfrissíti a levegőt és a könnyebb légzés érzését kelti. A propolisz aromája az alkalmazás után a bőrön is érezhető. A viaszos lapokkal ellentétben ezek merevek, és nem hajlanak vagy deformálódnak a melegítés előtt. A propoliszos hőterápiás lap nagyon jó hővezető képességgel rendelkezik - gyorsan és egyenletesen melegszik fel, ezért ismét fontos megjegyeznünk, hogy nem szabad túlmelegíteni a terméket! A hőterápiás lapnak kellemesen melegnek kell lennie, amikor a testre kerül. A hőterápiás lap alaposan felmelegíti a kezelni kívánt testrészt! 30 perc elteltével a hőterápiás lapot javasolt eltávolítani. Használat után a hőterápiás lap melege megmarad a kezelt testrészen, azt az érzetet keltve, hogy még mindig a testen van. A méhviaszoshoz hasonlóan a propoliszos hőterápiás lapok használata után tapasztalható az izmok ellazulása, kellemes nyugodtság és melegség érzése.

 

*A propolisz jótékony hatásai legalább 20 használatig kitartanak. Meg kell jegyezni, hogy a terápiás lapok aromája és tulajdonságai minden egyes melegítés után csökkenhetnek, de a termék teljes eltarthatósági ideje alatt megmarad a hővezető képességük, ami több mint 20 felhasználást tesz lehetővé hőterápiás célokra.

 

Az ApiMI propoliszos hőterápiás lap egy többfunkciós, újrafelhasználható, természetes és biztonságos termék, amelynek használatával hozzájárulunk az emberi egészség előmozdításához és javításához.

 

Alkalmazása:

A propoliszos hőterápiás lapok használata egyszerű és könnyű. Újra felhasználhatóak, nem tapadnak a bőrhöz, és nem hagynak szennyeződést vagy viaszmaradványt.

 

Íme 5 lépés a helyes használatukhoz:

 1. Először a lapot fel kell melegíteni – FIGYELEM! a lapokat max. 50 oC-ra lehet melegíteni.

 

 1. Fűtő radiátorok, sütő, hajszárító, meleg edényfedő vagy bármilyen más meleg felület és használható a felmelegítésre! (Tipp! Javasoljuk, hogy közvetlenül a sütőt használja a melegítéshez, és 2-3 percig melegítse a felhelyezni kívánt lapot. A lapok sütőben történő melegítése lehetővé teszi, hogy beállítsa mind a hőmérsékletet, mind a melegítéshez szükséges időt, ami fontos, hogy elkerülje a termék túlmelegedését, ezáltal a bőr megégését.)

 

 1. A hőterápiás lap felmelegítése után azt az adott testrészre helyezzük, és egy ruhával letakarjuk. (A jobb hő-tartás érdekében javasoljuk vastagabb törölköző használatát). Ne feledje, hogy a hőterápiás lapnak kellemesen melegnek kell lennie, nem pedig forrónak!

 

 1. Tartsa a hőterápiás lapot a testen amíg a melegítő hatás fennál (minimum 20-30 perc)

 

 1. Használat után a hőterápiás lapot hűtés után az eredeti csomagolásban ajánlott tárolni, de fontos, hogy közvetlen hőtől és napfénytől védve legyen. (Tipp! A propoliszos hőterápiás lapok hűlés közben megtartják "rögzített" formájukat, így az újbóli kiegyenesítéshez újra fel kell kicsit melegíteni őket, míg a hűtött viaszos lapok biztonságosan hajlékonyak, és újbóli felmelegítés nélkül kiegyenesíthetők.

 

Kiszerelés: 1db lap

Származási hely: Lettország


Csomagodat már a következő munkanapon kiszállítjuk, ha 13:00 óráig leadod a megrendelésedet, és minden van készleten, amit kértél!

Felhívjuk figyelmedet, hogy a weboldalon és a kiadványainkban szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, az egyes véleményeket pedig az Alaptörvény Szabadság és felelősség fejezete IX. cikkének (1) pontja alapján („Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához”) közöltük. 

Az információk nem használhatók diagnózisként, illetve egészségügyi problémák, betegségek kezeléseként, valamint a felsorolt mézek és egyéb termékek nem helyettesítenek egyetlen gyógyszert sem. Az élelmiszerekről és táplálék-kiegészítőkről adott tájékoztatást nem bírálták el hazai, ill. nemzetközi hatóságok és nem tekinthetők gyógyszernek egyetlen betegség kezelésére és megelőzésére sem. Bármilyen komolyabb életmód-változtatás előtt beszéld azt meg szakemberrel, kérd ki a tanácsát!

 

 

Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
MAPIMPA
Tömeg
96,8 g/db
simplepay_hu