Méhek Világnapja

Ingyenes a szállítás ma, a Méhek Világnapján
Május 20-án minden magyarországi címre ingyen szállítunk!

Május 20. a Méhek Világnapja. E jeles napot pedig azzal ünnepeljük, hogy ma, 2022. május 20-án csupán egyetlen napra díjtalanná tettük a házhozszállítást!

Azaz minden mai webes rendelést teljesen ingyen szállítunk ki bármely magyarországi címre vagy GLS csomagpontra. Sőt, még a csomagolási díjat is elengedjük! Nincs már dolgod, mint értékhatártól függetlenül BÁRMIT választani a webáruházból, a virtuális kosaradba tenni, és legkésőbb ma éjfélig végigmenni a megrendelési folyamaton. Hogy segítsünk választani, termékeinket jól átlátható kategóriákba soroltuk:

A mai ünnep, a Méhek Világnapja egy viszonylag fiatal ünnepnap, mindössze 4 éves, első ízben 2018-ban került be a naptárakba. 1734. május 20-án született ugyanis az európai méhészet egyik legkiemelkedőbb alakja, az első osztrák méhészeti iskola egykori vezetője, Anton Janša. Az ő méhészeti munkásságának állítanak emléket azzal, hogy születésnapjának dátuma lett hivatalosan a Méhek Világnapja. Ezt ünnepeljük a mai ingyenes szállítási akciónkkal.

Használd ki a lehetőséget, és ízleld meg fajtamézeink, mézkülönlegességeink egyikét, kóstolj mézbort, méhkenyeret, illetve tapasztald meg a méhpempő jótékony hatásait, esetleg válassz a doTERRA illóolajok közül, vagy próbálj ki egy mézes kozmetikumot, legyen egy méhecskés ékszered - most ezeket a termékeket is INGYEN szállítjuk! Ha eddig csak a szállítási költség tartott vissza attól, hogy nálunk vásárolj, akkor ma itt az alkalom, hogy leadd a rendelésed - és csupán a termékek árát fizesd ki.

Sőt, most akár a Tőled távol élő családtagjaid, szeretteid címére is ingyen küldhetsz csomagot, ami akár már hétfőn odaérhet (ha sietsz, és ma délig leadod a megrendelésed, és minden van készleten, amit kértél). Gyereknapra, névnapra, születésnapra, nászajándékba, vagy csak úgy. Ha így ajándékba szánod, írd be a rendelésnél a megjegyzésbe, hogy a számlát Te kéred e-mailben, és akkor természetesen nem tesszük bele kinyomtatva az ajándéknak szánt csomagodba.

Igyekezz, mert az akció csak egy napig tart, éjfélkor az ingyenes szállítás értékhatára automatikusan visszaáll a korábbi 22.000 Ft-os szintre!

Az ingyenes szállítási akció a webáruházban 2022. május 20-án 0:00 órától éjfélig leadott megrendelésekre vonatkozik, és más kedvezményekkel nem összevonható. Az akció ideje alatt sem a GLS házhozszállítás, sem a GLS csomagpontra történő kiszállítás esetén szállítási költséget nem számolunk fel, csupán a megrendelt termékek árát (és utánvétes fizetési mód esetén a 480 Forintos kezelési költséget) kell kifizetni. Kérdés esetén fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz az ugyfelszolgalat@mezbarlag.hu e-mail címen vagy keress minket a ma 9:00-17:00 között hívható +36 70 948-9940 telefonszámon.

simplepay_hu