Alapértékeink

Alapérték dokumentum

Küldetés | Alapértékeink | Mézbolt

Minden cég képvisel valamit, ha kimondja vagy leírja valahová, ha nem. Mi úgy döntöttünk, hogy megfogalmazzuk és le is írjuk legfontosabb alapértékeinket. Egyrészt azért, hogy minden kollégában még jobban tudatosodjon, amit képviselünk, másrészt ügyfeleink tájékoztatására.

1. Élményközpontúság

Azon vagyunk, hogy minden munkatársunk számára minden egyes napon öröm legyen a munka. Akármilyen meglepő, ez az első. Hiszen csak örömmel dolgozó emberek tudják jól elvégezni a feladataikat, csak ők okozhatnak maradandó élményt vásárlóinknak, érdeklődőinknek és minden ügyfelünknek. Egy kiváló cég nem létezhet kiváló munkatársak és ezen keresztül elégedett és visszatérő ügyfelek nélkül. Ezért dolgozunk nap, mint nap. Néhány tevékenységünk ennek elérésére:

 • a. Weboldalainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy azt böngészve gyorsan választ kaphass kérdéseidre, anélkül, hogy órák hosszat kellene keresgélned.
 • b. Személyes kapcsolatfelvételnél rugalmasan, kedvesen, segítőkészen és pozitív attitűddel foglalkozunk mindenkivel.
 • c. A cég szakterületébe tartozó szolgáltatásainkat a tanácsadástól kezdődően az egyedi igények kielégítéséig a lehető legnagyobb megelégedésre végezzük.
 • d. Lehetőségeinkhez mérten váratlan és meglepő „ajándékkal” okozunk meglepetéseket ügyfeleinknek az első találkozástól a visszatérő vásárlásokig.

2. Felelősségvállalás

Mindenkinek vállalnia kell tettei után a felelősséget. Ez vonatkozik minden kollégára és a cég egészére egyaránt. A felelősségvállalás részletesebben a következőket jelenti:

 • a. A cég emberekből áll. Kollégákból és nem alkalmazottakból. Mindenkinek egyfelé kell húzni a cég szekerét, kiváló közösséget kell alkotniuk, ellenkező esetben rossz dolgok történnek a céges közösségben és a cég is rossz irányba megy. Huzamosan sikeres céget csak egyénileg is sikeres kollégákkal lehet létrehozni. Ezért sikeres kollégáknál elengedhetetlen a felelősségvállalás képessége.
 • b. Szabad akár hibázni is, de ezeket a hibákat külső okok felsorolása nélkül el kell ismerni és le kell vonni a megfelelő, egyéni és céges szinten is a továbblépést és fejlődést elősegítő következtetéseket.
 • c. Cégünk vállalja a felelősséget partnerei és ügyfelei felé minden kollégája munkájáért, beleértve a hibázásokat is. A hibázás mértéke, gyakorisága és az ahhoz való hozzáállás dönti el, hogy egy kolléga bele illik-e a közösségünkbe.

3. Kommunikáció

Egyszerűség, érthetőség, kedvesség és mindenhol érezhető szaktudás. Ezek a fő irányelvek. Ennek meg kell nyilvánulnia:

 • a. Weboldalainkon pl. sok-sok vásárlói visszajelzést és tapasztalatot olvashatsz a különböző termékekről, sehol máshol el nem érhető mennyiségű ingyenes tudásanyagot találsz weboldalainkon.
 • b. Az online rendelések intézésekor. Pl. kiszállítás előtt kivétel nélkül minden megrendelőt személyesen felhívunk telefonon.
 • c. Az e-mailes megkeresésekre lehetőleg egy munkanapon belül válaszolunk.
 • d. Az időhosszt tekintve az észszerűség határain belül ingyenesen adunk szaktanácsot minden személyesen, emailben és telefonon hozzánk fordulónak.
 • e. Facebook oldalainkon a kommentekre és kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.


4. Megbízhatóság

Megbízhatsz a termékeinkben, munkatársainkban és a cégben is. Ez a következőket jelenti:

 • a. A kiváló minőség cégünk egyik legfontosabb alappillére. Termékeinket épp ezért egytől-egyig megvizsgáltuk, így biztos lehetsz benne, hogy amit nálunk vásárolsz, az ténylegesen az, amiként kínáljuk. Az általunk forgalmazott termékekre hatféle garanciát is vállalunk. A csomagküldés folyamán az esetlegesen hibásan, sérülten vagy törötten érkezett termékeket természetesen cserecsomagban pótoljuk.
 • b. Ígéreteinket mindig maradéktalanul betartjuk, amit mondunk, azt biztosra veheted. Legyen szó akár a másnapi kiszállításról vagy egy hiányzó termék beérkezésekor történő visszahívásról. A velünk megosztott információkat minden esetben bizalmasan kezeljük.
 • c. Cégünk pénzügyileg stabil, így a pénzügyek terén is megbízhatsz bennünk, akár „csak” egy kisebb összeg visszafizetéséről, akár beszállító partnereinknek történő számla kifizetéséről, akár adófizetésről van szó.

5. Fejlődőképesség

Tudásalapú vállalkozás vagyunk. Ez többféle dolgot jelent.

 • a. Minden kolléga értelmet és egyben kihívást talál a munkájában, miközben azon a területen dolgozik, amiben a legjobb. Állandó tenni akarás és szorgalom jellemzi csapatunkat. Hiszünk abban, hogy ha a cégnek jó, az minden kollégának és a vásárlóinknak is jó. Az önfejlesztés igénye és a tudásvágy mindannyiunkban megvan, így folyamatosan képezzük magunkat, hogy lépést tartsunk a legújabb trendekkel, és teljesíteni tudjuk vásárlóink kéréseit. Ezt céges könyvtárunk sokféle szakterületet felölelő kínálata is segíti.
 • b. Az árukínálatunkat folyamatosan olyan újdonságokkal is bővítjük, amelyek máshol az országban nem találhatók meg. Összességében garantáltan a legnagyobb választékot kínáljuk a saját területünkön. Sok-sok olyan termékünk van, amit legfeljebb viszonteladóinknál találhatsz meg rajtunk kívül az országban.
 • c. A termékeinkhez kapcsolódó szolgáltatásainkat is egyre szélesebb körben kínáljuk. Ezekről a weboldalainkon folyamatosan tájékoztatunk minden érdeklődőt.


5. Stabilitás

Több mint egy évtizedes múlttal a hátunk mögött hosszú távra tervezzük mind cégünk működtetését, mind vevői és beszállítói kapcsolataink kiépítését.

 • a. Kollégáink többsége már évek óta tagja a csapatunknak, és velünk képzeli el a jövőt is. Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen stabil és erős szakmai háttérrel rendelkező munkatársi csapatra támaszkodhatunk. Cégünk stabilitása és sikere elsősorban rajtuk múlik.
 • b. Folyamatosan bővülő árukészletünk a stabil és megbízható beszállítói háttérnek köszönhető, ezért az esetlegesen hiányzó termékek pótlását vagy helyettesítését a lehető legrövidebb időn belül megoldjuk.
 • c. Vásárlóink több, mint a fele visszatérő megrendelő. Ez visszaigazolja tevékenységünket és mutatja a cégünkbe és a termékeinkbe vetett bizalmukat, ami a bevételek folyamatos növekedésével nagyban hozzájárul a cég fejlődéséhez és stabil működéséhez.

 

Trepinszki József
vezető mézkedvelő, apiterapeuta-természetgyógyász
www.mezbarlang.hu

simplepay_hu