Krémmézek
Krémmézek
A krémmézek attól különlegesek, hogy alapvetően könnyebb velük bánni, nem csurog-csepeg és igen kellemes a szájban szétáradó selymessége. Kóstolj meg néhányat és szeretni fogod!
Amennyiben kíváncsi vagy rá, mitől lesz egy mézből krémméz, görgess le a terméklista alatti részhez.
Mitől krémméz a krémméz?
Előbb-utóbb minden igazi méz bekristályosodik. Van, amelyik hamarabb, van, amelyik később. A kristályos mézek többnyire kemények, vagy nagy kristályokból állnak, vagy mindkettő. A krémméz egy különleges keverési technikával előállított zsírszerű, könnyen kanalazható méz, amelyik csak állagában különbözik a natur kristályosodó méztől. Sőt! van, amelyik méz eleve krémméz-szerűvé kristályosodik. A nyugati országokban és a világ más részein sokkal elterjedtebb a krémméz. Nálunk a folyékony méz a "divat". Mi a krémmézeket is népszerűsítjük, így is bővítve a mézfogyasztók táborát.