Kampányoldalak

Tőlünk neked, Valentin napra, szeretettel

2020.02.13 16:01
Trepinszki József
Tőlünk neked, Valentin napra, szeretettel

Tőlünk neked, Valentin napra, szeretettel:
5.000 Ft felett most ingyenes a házhozszállítás + egy kihívás a Vezető Mézkedvelőnek

Február 15-én szombaton este 18:00-ig levittük az ingyenes házhozszállítás értékhatárát a Mézbarlang webáruházában 5.000 Ft-ra. A Mézbarlang így kíván neked boldog Valentin napot! Ráadásul a Vezető Mézkedvelő is kapott Bálint nap alkalmából a kolléganőktől egy kihívást, aminek teljesítéséhez most a te segítségedre is szükség lesz. Olvasd tovább, és tudd meg, hogyan segíthetsz neki!

Tőlünk neked, Valentin napra, szeretettel:
5.000 Ft felett most ingyenes a házhozszállítás
+ egy kihívás a Vezető Mézkedvelőnek

 

Valentin nap alkalmából 2020. február 14-én reggel 6:00 óra és 2020. február 15. szombat este 18:00 óra között minden 5.000 Ft feletti webes megrendelést INGYEN szállítunk házhoz! Akár GLS futárszolgálattal, akár GLS csomagpontba kéred a kiszállítást, vagy MPL postán maradó csomagként adod le webes megrendelésedet, mindhárom esetben ingyenes a házhozszállítás az országon belül, ha a virtuális kosaradban szereplő termék(ek) összértéke eléri az 5.000 forintot. A Mézbarlang ezzel kíván Neked boldog Valentin napot!

ÉS MOST SZÓ SZERINT (KÖZ)BESZÓL A VEZETŐ MÉZKEDVELŐ :)

"A kolléganőim kihívtak egy Valentin napi próbatételre

A kihívás, amit Valentin nap alkalmából kaptam a kolléganőimtől, nem más, mint hogy én magam ebben a kampányban meg tudom-e dönteni az őáltaluk tavaly felállított csomagolási rekordot. A kihívást természetesen elfogadtam. Az a lényeg, hogy most hétfőn megdőljön a Mézbarlang csomagfeladási rekordja. Mert ha megdől (azaz minden eddiginél több csomagot fogunk feladni egyetlen napon), akkor bizony ezeket a rekord-csomagokat nekem kell a saját kezemmel becsomagolni. Mert vállaltam. Mert tényleg jól esne most egy kicsit felállni a számítógép mellől, és egy kis kétkezi munkát végezni.

Mindezzel azt is bizonyítanám a csapatomnak (és persze a hozzád hasonló hűséges olvasóimnak), hogy nem csak ilyen bejegyzéseket tudok írni, hanem törésmentesen csomagolni is. Szóval, ha szeretnél egy olyan csomagot kapni tőlem, amit sajátkezűleg én magam csomagolok, akkor gyorsan rendelj valamit február 15-én szombat este 18 óráig, hogy teljesítsem a kihívást. Hogy a hétfőt az iroda helyett a csomagolóraktárban tölthessem. Még az is meglehet, hogy ha sikerül ez a kihívás, akkor minden egyes általam elkészített csomagban elrejtek egy apró meglepetést... Nos, ezért találtam ki most ezt a kampányt a szállítási értékhatár leszállításáról.

Trepinszki József, Vezető Mézkedvelő"

Ne csak a párodat szeresd, hanem a Földet is!

A Mézbarlang már eddig is sokat tett a környezet védelméért. Erről ebben a blogcikkben olvashatsz még többet » A környezetvédelem jegyében ezen a héten végre megérkezett az a speciális kartonlapokat perforáló berendezés is a Mézbarlangba, ami olyan térkitöltő anyagot készít használt hullámkartonokból, amivel a műanyag buborékfólia teljes mértékben helyettesíthető a házhozszállítással kért csomagokban.

Ezután tehát nem csak törés- hanem műanyagmentesen is becsomagolhatjuk neked a megrendelt mézeket és italokat. Az online vásárolt termékeket rejtő kartondobozokat lezáró műanyag szalag helyett papír ragasztószalagot fogunk használni, a korábbi Mézbarlang feliratú szalagot pedig mézbarlangos pecsét váltja fel a csomagolásokon - de mindezt csak akkor, ha te is szeretnéd. Mindössze plusz 400 Ft-ért, ennyi hozzájárulást kérünk a műanyagmentes, környezetbarát csomagolás költségeihez.

Ennyit, ismerve vásárlóink nagy részét (több, mint a fele visszatérő vevőnk), a legtöbb megrendelő "áldozni fog" a környezetvédelem oltárán. Mert 400 Ft az körülbelül egy liter benzin ára. Amennyiben autóval jönnél el a megrendelésedért, akkor ennyit biztosan fogyasztana a kocsid, akkor is, ha a közelben laksz. Ráadásul valószínűleg egyedül jönnél a 4-5 személyes autódban. És nem csak te, hanem rajtad kívül még sok másik vásárló is - ezzel tovább terhelve a környezetet. Ehhez képest ez a 400 forint, amit a műanyagmentes csomagolásért kérünk, nem túl nagy áldozat. Főleg, hogy a futárszolgálatok teherautói természetesen nem csak egyetlen, hanem akár többszáz csomagot szállítanak egyszerre.

Február 15-én 18:00 órakor az ingyenes szállítás értékhatára a korábbi 19.000 Ft-ról 22.000 Ft-ra nő!

Ne tétovázz tehát, add le a megrendelésed most, mert később, február 15-én 18:00 után már fizetned kell a házhozszállításért, ha 22.000 Ft alatt rendelsz. Érdemes most rendelned, mielőtt kimegy a fejedből. Már csak amiatt is, hogy megdőljön a Mézbarlang csomagfeladási rekordja, és hétfőn a Vezető Mézkedvelőnek teljesíteni kelljen a kihívást, és saját kezűleg kelljen becsomagolnia a rekord-csomagokat...

De ha valamiért mégis megfeledkezel erről az akcióról, de a környezettudatosságról nem, akkor jó hírünk van: természetesen szombat este 6-tól, 22.000 Ft feletti ingyenes házhozszállításos rendeléseknél is választható lesz ez a műanyagmentes csomagolás, szintén 400 forintban meghatározva. Ez a vásárlási értékhez viszonyítva tehát mindenképpen 2% alatti plusz költség, amit a környezetbarát csomagolás bevezetéséhez történő minimális hozzájárulásként a környezet és persze a méhek védelmére fordítasz.

Előre is köszönjük, ha a műanyagmentes csomagolást választod!

simplepay_hu