Méz-Blog

Nooooormális? (1)

2020.04.20 15:27
Trepinszki József
Nooooormális? (1)

Mit is jelent az, hogy normális?

Szerintem Te, aki ezt olvasod, nem vagy normális!
Hogy miért mondom ezt - és tulajdonképpen mit is jelent az, hogy normális? Ebből a cikkből garantáltan kiderül. Ha többre is kíváncsi vagy, a cikk második részét ide kattintva elolvashatod »

Nooooormális...? (1)

Nooooormális (1) | Nooooormális (2) | Nooooormális (3) | Nooooormális (4) | Nooooormális (5) | Nooooormális (6) | Nooooormális (7) | Nooooormális (8) | Nooooormális (9) Nooooormális (10) Nooooormális (11) | Nooooormális (12) | Nooooormális (13) | Nooooormális (14) | Nooooormális (15) | Nooooormális (16) | Nooooormális (17) | Nooooormális (18) Nooooormális (19)

Normális az, ami:

  • elvárt viselkedésű;
  • átlagos;
  • szokásos;
  • az általánosan elfogadottnak megfelelő.

Miért gondolom, hogy nem vagy normális? Mindjárt kifejtem, de először nézzünk az egyik legfőbb emberi „átlagos” jellemzőt. 

Félelemközpontúság

Az emberek szeretnek betegnek lenni! Ezt abból tudni, hogy döntő többségük csak akkor foglalkozik az „egészség”-ével, ha már beteg. Vagyis akkor megy orvoshoz, akkor szed mindenféle orv..ságokat. Miért teszi ezt? Félelemből. Fél a veszteségtől, amit a betegség okoz. Betegszabadság és kevesebb pénz, szobafogság, rossz közérzet, elhalasztandó tennivalók és végső soron a halál(félelem). Ez a „normális” hozzáállása az egészséghez.

Mi van most? Félelemgerjesztés. Minden médiából ez folyik. Félj ettől a koronavírusnak nevezett mittudnimieztől.

És most jön a lényeg!

Amit eddig csak kevesen tettek, elkezdtek a megelőzéssel foglalkozni! Igaz, ebben inkább a passzív megelőzés a döntő (maszk, magán- és családi karantén), de ebben az időben szerintem az eddigiekhez képest jóval jelentősebb számban fordultak az emberek a saját szervezetük erősítéséhez, köznyelven immunrendszer erősítéshez is.

Ezt mi is tapasztaljuk a Mézbarlangban. Visszatérő vásárlóink nagyobb mennyiségben és többféle méhterméket rendelnek. Főként manukamézet, méhpempőt, méhkenyeret, propoliszt, de jobban fogyott az összes méz, a gyógyteák és minden más is. Valószínűleg nem csak magukra, hanem családtagjaikra is gondolva, őket is bevonva az aktív megelőzésbe. Ezenkívül sokkal több az első vásárlónk, mint szokásosan. Ebből is gondolom, hogy egyre többen védekeznek aktív megelőzéssel és fogyasztanak természetes immunerősítőket.

És ez jó! Ez mindenképpen pozitívum ebben a félelemgerjesztő hisztikampányban. Még szerencse, hogy egyelőre nincs hivatalosan beadható oltóanyag! Mert akkor biztosan sokan a szervezetük erősítése helyett ezt választották volna. Mert ezzel megmagyaráznák maguknak, hogy mindent elkövettek, hogy „egészségesek” maradjanak.

Mézbarlang

Te a Mézbarlang után érdeklődő vagy.

Mert ezt is olvasod.

Ezért valószínűleg fogyasztasz méhtermékeket.

Nem csak hetente 1-2 kiskanál mézet, mint a magyar átlagember.

Tehát nem vagy normális.

Viszont nagy valószínűséggel megúszod a járványt.

Cserébe.

Na de mit mondott Bill Gates 2015-ben?

2015. március 18-án a TED előadásában (https://www.youtube.com/watch?v=6Af6b_wyiwI) ilyeneket mondott:

„Ma az emberiség számára a legnagyobb kockázatú globális katasztrófa nem úgy néz ki, mint egy nukleáris felhő, hanem úgy, mint egy influenzavírus.

„Létezhet olyan vírus, amellyel már küszködik a szervezeted, de elég jól érzed magad ahhoz, hogy ne tudj róluk, miközben már fertőzöl. Így aztán felszállsz egy repülőre, elmész a piacra.

„A vírus forrása lehet természetes, mint az ebola esetén, de akár mesterséges is. A lényeg, hogy előfordulhat, hogy ezerszer rosszabb helyzetbe kerülünk, mint annak idején.”

„Nézzünk is meg egy járványmodellt, amelyet olyan vírus okoz, ami a levegőben is terjed, mint 1918-ban a spanyolnátha. Elmondom, mi történne: egy ilyen vírus a világ minden pontjára eljutna, méghozzá nagyon-nagyon gyorsan, és akár több mint harmincmillió ember halálát is okozhatná világszerte.”

„A Világbank becslése szerint egy új influenzapandémia hatására a világ gazdasága több mint hárombillió dollárt zuhanna, és emellett milliók és milliók meghalnának.”

És a végére még két érdekesség:

  1. A Bill Gates alapítványa által támogatott kutatóintézet szabadalmaztatta a koronavírust és annak ellen-oltóanyagát még 2015-ben, amit az Európai Szabadalmi Hivatal 2018-ban jóvá is hagyott EP3172319B1 számon.
  2. 2019 október 18-án a B. Gates alapítványa által támogatott kutatócsoport pandémiagyakorlatot tartott New Yorkban, amelyben egy sertéstelepről kiinduló világjárvány kitörését szimulálták.

Ezek után sok mindent mondhatnak, gondolhatnak, feltételezhetnek az emberek a koronavírus járvány kitörésének mikéntjéről.

Mindez véletlen egybeesés?

Összeesküvés elmélet?

Szerinted ez az egész nooooormális?

 

A Járványmentes Egészség Legyen Veled!

TJ – vezető mézkedvelő


Tetszett a cikk? Akkor kérd az ingyenes mézes-méhes híreket is!

Szeretnél elsőként értesülni a legfrissebb mézes-méhes hírekről, akciókról és újdonságokról? Iratkozz fel a Mézbarlang hírlevelére:

Árukereső.hu Árukereső.hu
simplepay_hu