Méz-Blog

Beindult a koronavírus pánik!

2020.02.25 19:39
Trepinszki József
Beindult a koronavírus pánik!

Koronavírus-pánik

Spájzolj be tartós élelmiszerekből, hangoztatják sokan. Mert ide is elér a vírus - mondják. Sokan félnek a vírus terjedésétől. Tudod mit hoz a félelem? Pontosan azt, amitől félsz. No de kik is lesznek betegek a koronavírustól és egyáltalán bármilyen vírustól? Ebből a blogcikkből megtudod »

A koronavírus pánik egyre fokozódik hazánkban is!

Spájzolj be tartós élelmiszerekből, hangoztatják sokan. Mert ide is elért a vírus. Sokan félnek a vírus terjedésétől. Tudod mit hoz a félelem? Pontosan azt, amitől félsz.

"Akár hiszed, hogy képes vagy rá, akár nem, igazad lesz." - mondta Henry Ford. 

Egy kicsit másként és bővebben Robin Sharma szavaival:
"A hit nem más, mint újra meg újra elismételt gondolatok, amelyek végül a személyes igazságainkká válnak. Az a szomorú ebben, hogy minden hit végül önbeteljesítő jóslattá válik. Akár azt hiszed, hogy valami lehetséges, akár azt, hogy lehetetlen, végül biztosan igazad lesz. A hiedelmed meghatározza a viselkedésedet."

Mit tehetsz a vírus ellen?

Állítólag "feltalálták" a koronavírus ellenszerét oltás formájában, de még nem kapható. Sok "összeesküvés elmélet" (?) szól arról is, hogy kik és miért engedték ki a szellemet (jelen esetben a koronavírust) a palackból.

De ez most már, ebben a pillanatban mellékesnek tűnik.

Mert a megoldás a kezedben van!

Kik lesznek betegek a koronavírustól és egyáltalán bármilyen vírustól? 

Nagyon egyszerű és bizonyított tény: azok, akiknek gyenge az immunrendszerük! Gyenge a védekező képességük a kórokozókkal szemben. Más ellenszer jelen pillanatban nem létezik a koronavírus ellen, mint a megelőzés.

Az egyszerű "megfázást" is vírusok okozzák. És ez a vírus ilyenkor mindenkiben ott van. De van, aki beteg lesz tőle, és van, aki nem. 

Tehát a megoldás: "Csinálj" magadnak erős immunrendszert!

Hogyan lesz erős az immunrendszered?

Egyszerűbb, mint gondolnád!

Vagyis megfordítva (mert az emberek általában fordítva gondolkodnak): nem olyan bonyolult, mint gondolod!

Bár én már sok-sok éve nem kaptam el semmiféle számottevő nyavalyát, most azért én is ráteszek még egy lapáttal. Na nem félelemből, csak a biztonság kedvéért. Különben sem árt. Sőt!

Most leírom, én jelen pillanatban hogyan csinálok még erősebb immunrendszert magamnak:

  • Reggelente eszek 2 g méhpempőt reggeli előtt legalább fél órával. A méhpempő bizonyítottan jó az influenza vírusok ellen is (a koronavírus is egy "elfajzott" influenza-szerű vírus és döntő többségében tüdőgyulladástól halnak meg az emberek) és nagyon jó általános erősítő is. Testileg és lelkileg egyaránt. Az egyetlen olyan természetes anyag, ami több, mint 150 biológiailag aktív összetevőt tartalmaz. Mesterségesen utánozhatatlan.
  • Napközben eszek egy evőkanálnyi méhkenyeret. A legjobb természetes multivitamin és ásványi anyag forrás. A méhpempővel együtt meg egyszerűen felülmúlhatatlan. Aminosavak pótlásában is.
  • Este egy teáskanál UMF 10-es manukaméz (vagy MGO 250-300-as) propolisz tinktúrával, vacsora után. Helyreteszi az éjjel lelassuló emésztésedet, jó alvást biztosít, rásegít a benned lévő káros vírusok, baktériumok és gombák elpusztításába és csökkenti a gyulladásos folyamatokat.
  • Változatos étkezés, törekedve a "mentes" élelmiszerekre, minél több zöldséggel, gyümölccsel. Gyümölcsöt csak étkezések előtt fogyasztok ill. este már akkor sem.
  • Cukrot csak ritkán eszek (valamilyen sütemény formájában), mézzel helyettesítem. Mézet eszek "csak úgy" is egy-egy kanálkával, azt, amit éppen megkívánok.
  • A szénsavas italokat mellőzöm, főleg gyógyteát, vizet és gyümölcslevet iszom.
  • Éjjel 6-7 órát alszom, ez nekem elég. Ha többet igényelsz, az aludj többet. Nagyon lényeges!
  • Rendszeresen "testedzek".
  • Ezek a fentiekkel együtt segítik a test-lélek-szellem hármasság egészséges összhangját.

Láthatod, mellőzöm a végleteket. Nem vagyok vegetáriánus. Néha eszek cukrot is (mondjuk otthon már sok éve nincs). Nem csak bio élelmiszert fogyasztok. Néha még parizert is veszek.

De egy biztos: jól érzem magam a bőrömben. Ha van félelemkeltés és vírusveszély, ha nincs, akkor is.

Ha Te is hasonlóan érzel, akkor gratulálok!

De ha nem, akkor változtass valamiben! Csináld, amiben hiszel. Ami erősíti az ellenálóképességed, vagyis az immunrendszeredet. Kvázi mindegy, hogy mit.

Biztos vagyok benne, ha nekem sikerül(t), Neked is sikerül. Hidd el!

Sosem volt még erre nagyobb szükséged.

Egy próbát megér az egészséged!

Az Egészség Legyen Veled!

TJ - vezető mézkedvelő

(Ui1.: Ha mégis úgy gondolod, hogy nem teszel semmit az immunrendszered erősítése érdekében és inkább megvárod, amíg nálunk is bevezetik a karantént általános munkaszünettel, és tartós élelmiszereket kell összevásárolnod, a következőket feltétlen szerezd be: méhpempő, méhkenyér, manukaméz és néhány egyéb mézfajta, propolisz tinktúra. Garantáltan sokáig elállnak. Hátha mégiscsak szükséged lesz rájuk...)

(Ui2.: De ha mégiscsak elkezded a megelőzést a fentiekben írtak akár csak egy részével is, meglepő tapasztalatokat szerezhetsz. Nem lehet nem észrevenni. Nem csak megelőzöl betegségeket, hanem meggyógyul néhány egyéb bajod is. Mármint, ha van. Csak úgy "mellékhatásképpen"...)

Árukereső.hu Árukereső.hu
simplepay_hu