Méz-Blog

Nooooormális? (7)

2021.03.05 13:00
Trepinszki József
Nooooormális? (7)

Mese Mindenkiről, Valakiről, Bárkiről és Senkiről

Azzal kezdődik ez a történet, hogy Mindenkit állandóan lebeszéli Valaki a nem megszokottról. Aztán fordul a kocka, így lesz Mindenkiből (is) Valaki. Hát, elsőre ez így bonyolultul hangzik, de olvasd végig a teljes blogbejegyzést, és meg fogod érteni. Egyszerű. És (nem) nooooormális. Ide kattintva jöhet a "mese" »

Nooooormális...? (7)

Nooooormális (1) | Nooooormális (2) | Nooooormális (3) Nooooormális (4) | Nooooormális (5) Nooooormális (6) Nooooormális (7) Nooooormális (8) Nooooormális (9) Nooooormális (10) Nooooormális (11) | Nooooormális (12) | Nooooormális (13) | Nooooormális (14) | Nooooormális (15) | Nooooormális (16) | Nooooormális (17) | Nooooormális (18) Nooooormális (19)

Mindenki

Mindenki szeretné megelőzni a betegségeket, vagyis egészséges, betegségektől mentes szeretne lenni. De Valaki mindig lebeszéli róla. És Mindenki hallgat rá. Bárki is mondhatná: csináljuk együtt. Legyen erős a testünk, a lelkünk, hogy ne kapjunk el minden nyavalyát. Ne betegítsen meg minket semmilyen vírus, baktérium, gomba, vagy bárminek is nevezik. Ezt a hozzáállást Senki sem támogatja. Így Mindenki magára maradt. Azt tudja Mindenki, hogy a szokások megváltoztatásához támogatás nélkül, egyedül bizony nagy akaraterő, kitartás és eltökéltség kell. Ha ez megvan, az eredmény sem marad el. Akár eldobhatja az összes orv..ságát, amit eddig felírtak neki. Ezt Senki sem tagadja, mégsem lép a megelőzés útjára. Inkább csak akkor kapkod, megy az orvoshoz és megy a patikába orv..ságokért, ha már baj van.

Valaki 

Egyszer csak Valaki eldönti, hogy ő bizony változtat az eddigi életén. Elolvas sok-sok háttérinformációt, amik a médiákban elhangzottakhoz képest teljesen mást mondanak. Elege van, hogy Mindenki bedől az agyonreklámozott orv..ságoknak, a vakcina-reklámoknak, a bezártsággal együtt járó mozgásszabadságnak. Elege van a birkaságból. Első lépésként (ha már az egészséges emberhez méltó életet keresi) elkezd utánanézni többek között a méhek által előállított termékeknek is. Elolvas sok-sok véleményt, tényleges gyógyulási történetet. Még a Mézbarlang webáruházában is körbenéz, sőt az üzletükbe is ellátogat, ahol – amit még eddig egy üzletben sem tett meg – a szimpatikusnak talált eladóval való csevegés alatt beszél egészségügyi problémáiról is. A kapott tanácsok ott a helyszínen meggyőzik őt, vesz is pár terméket. Vesz néhány különleges mézet csak úgy megkóstolni, és a szaktanácsadó tanácsára vásárol az állandóan vissza-visszatérő gyulladásaira manukamézet. Méhpempőt is vesz, hogy elkezdjen egy kúrát, amit megspékel még némi nyers virágporral, hogy feltöltse télen kiürült szervezetét (amit fáradékonyságából vett észre) vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Úgy határozott, hogy a sok félbehagyott egészség-kísérlete után ezt most mindenképp végigcsinálja. Két hét után már jelentős változásokat vesz észre az egészségében. Elmúlik a gyulladása, frissebbnek és tettrekészebbnek érzi magát. Úgy gondolja, hogy ezeket a tapasztalatokat megosztja Mindenkivel.

   

  Bárki

  Négy hét után olyan kisebb-nagyobb betegségtünetei is elmúltak, amikre korábban nem is gondolt. Nyugodtabb lett, jobban alszik, elmúlt a rendszeres fejfájása, sőt még az ízületei is jobban mozognak. Bár az üzleti szaktanácsadó ezeket előrevetítette, de a szkepticizmus egy kis szikrája Valakiben mindig megmarad. Ez a tulajdonsága most egycsapásra eltűnt, ami a méhek termékei tekintetében eddig még megvolt. Úgy gondolta, hogyha ezt Bárkinek elmondja, használhat neki is. Bárkinek, aki vidéken lakik, egyszerűbb először a Mézbarlang webáruházát felkeresni. Ez meg is történt, sőt, elolvasva a tömérdek információt a méhtermékekről, az első online rendelését is leadta.

   

  Senki

  Senki nem gondolta eddig, hogy van élet az orv..ságokon túl is. Amikor Valaki elmondta gyors gyógyulását a méhtermékek alkalmazásának hatására, bizony elcsodálkozott. Nem gondolta, hogy „egészséges” lehet Valaki is orv..ság-mérgek szedése nélkül. De úgy tűnik, most kezd megváltozni a véleménye, mert Valaki nagy hatással volt rá, hiszen régóta ismeri. Így Senki sem tud közömbös maradni, ha már Valakinek sikerült, neki is sikerülnie kell. Úgyhogy (budapesti lévén) ő is ellátogatott a Mézbarlangba…

   

  Mindenki, még egyszer

  Mindenki közben visszahallotta Valakitől gyógyulásának történetét. Sőt, Bárki is elmondhatta volna korábban is a pozitív változást, amit észlelt a különböző méhtermékek fogyasztása után. Mivel szakszerű méhtermék fogyasztás mellet Senki sem „úszta meg” azt, hogy kevesebbet (vagy ne) legyen beteg, így Mindenkinek ajánlható valamilyen méhészeti termék a sokféle közül: méz, virágpor, propolisz, méhkenyér, méhpempő vagy méhméreg. Bármilyen betegsége van, még akkor is, ha cukorbeteg.

    

   Azzal kezdődött ez a történet...

   ...hogy Mindenkit állandóan lebeszéli Valaki a nem megszokottról. Aztán fordult a kocka. Most fordítva történt, így lett Midenkiből (is) Valaki. Mármint ami a méhtermékek megkedvelését illeti… ???? Ez bizony tényleg (nem) NOOOOORMÁLIS.

    

    

   A Vírusmentes Egészség Legyen Veled!

   TJ – vezető mézkedvelő


   Tetszett a cikk? Akkor kérd az ingyenes mézes-méhes híreket is!

   Szeretnél elsőként értesülni a legfrissebb mézes-méhes hírekről, akciókról és újdonságokról? Iratkozz fel a Mézbarlang hírlevelére:

   simplepay_hu