Méz-Blog

Ez nem áprilisi tréfa!

2020.03.31 13:10
Trepinszki József
Ez nem áprilisi tréfa!

Így vásárolhatsz akár 13% állandó kedvezménnyel

Rövid leszek. Hiszen úgyis egyből arra vagy kíváncsi, mit kell tenned ahhoz, hogy idén akár 13% állandó kedvezménnyel vásárolj bármit a Mézbarlangban (az akciós termékek kivételével). A válasz egyszerű: csak jelentkezel itt a lentebbi űrlapon és belépsz a Mézkedvelők Hunnia Egyesületébe (MÉHE), és máris aktiváljuk a kedvezményed!

Ez nem áprilisi tréfa: akár 13% kedvezmény év végéig MINDENRE

 

De csak azoknak, akik MÉHE tagok.

És ezért csak az egyszeri 7.500 forintos tagdíjat kell befizetned az egyesület számlájára. Befizetéseddel ráadásul rögtön egy jó ügy mellé állsz: egyenesen a méheket támogatod, hiszen az egyesület a bevételeit a méhek védelmére és a mézfogyasztás népszerűsítésére fordítja. A MÉHE tagság semmi egyéb kötelezettséggel nem jár - nekem pont elég az, ha te is elköteleződsz a méhek, mint legfőbb beporzók védelme mellett. És ezt 10% állandó és további 3% vásárlási összeghatártól függő árkedvezménnyel jutalmazom (így jön ki a 13 százalék).

Ha szeretnél több információt az egyesületi tagságról, a MÉHE honlapján mindent megtudhatsz róla: http://eletmehekkel.hu/tagsag

De miért pont most érdemes jelentkezned? Gyorsan ezt is elmondom. Egyszerű: amennyiben visszatérő vevőnk vagy, akkor azért, ha még sosem vásároltál nálunk, akkor pedig épp amiatt érdemes most MÉHE tagnak jelentkezned, hiszen itt egy külön "Koronavírus" kategória-oldalon sok-sok olyan terméket válogattunk össze neked (köztük manukamézeket és méhpempőt is), amik segítenek immunrendszered megerősítésében, így a vírusok elleni védekezésben (ideértve a koronavírust is).

Szóval MÉHE tagként manukamézet és méhpempőt is vásárolhatsz idén végig 13%-kal olcsóbban. Ezen az űrlapon tudsz jelentkezni az egyesületbe, a díjbekérőt a tagsági díjról és a további részleteket e-mailben fogjuk elküldeni:

Árukereső.hu Árukereső.hu
simplepay_hu