Karri Aktív méz TA 30+, 250g (Forest Fresh)

Raktárkészlet: VAN
Karri Aktív méz TA 30+, 250g (Forest Fresh)

A gyomorproblémák hatásos gyógyméze

Gyomorégés ellen, magas antioxidáns szinttel


Az itt leírtak az emberiség évezredes tapasztalatain alapulnak, de nem minősülnek diagnózisnak vagy kezelési javaslatnak! Mielőtt bárki alkalmazni kezdené magán vagy másokon, feltétlenül kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

6 980 Ft
Egységár: 27 920 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 140 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A karri mézet Nyugat-Ausztrália távoli délnyugati részén, egy kis területen élő eukaliptusz, az Eucalyptus diversicolor nevű fa virágjainak nektárjából készítik a méhek. Az óriási karri fa akár 40 méter magasra is megnőhet, élettartama pedig akár 350 év is lehet.

Ezeknek a fáknak összetett, öt-hét éves virágzási ciklusa van, de tömegesen csak nagyon különleges éghajlati körülmények és egyéb ismeretlen tényezők mellett virágoznak. A tömeges virágzás nagyon ritka, ami a karri méztermelés kis mennyiségét okozza, tehát igen ritka és különleges mézről van szó.

A Karri méz az óriás Eucalyptus Diversicolorból származik, amely Nyugat-Ausztrália délnyugati részén, egy kis területen nő. Az óriás Karri fa élettartama akár 350 év is lehet. A fáknak összetett, öt-hét éves virágzási ciklusa van, de csak nagyon különleges éghajlati körülmények és egyéb ismeretlen tényezők mellett virágzik tömegesen. A tömeges virágzás nagyon ritka, ami a karri méztermelés csekélységét okozza.
A Karri méz délnyugat ékköveként ismert, ritka, finoman édes ízű, magas aktivitású méz, színe világos, íze kellemes, enyhe, és édes, mely robbanásszerűen indul, de lágy lecsengéssel zárul.
Karri méz fogyasztgásának előnyei:
- Gazdag antioxidánsokban
- Az aktív méz bizonyítottan segít enyhíteni a felfúvódást
- Erősíti a máj egészségét és az immunrendszert
- Csökkenti a stresszt


Csomagodat már a következő munkanapon kiszállítjuk, ha 13:00 óráig leadod a megrendelésedet, és minden van készleten, amit kértél!

Felhívjuk figyelmedet, hogy a weboldalon és a kiadványainkban szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, az egyes véleményeket pedig az Alaptörvény Szabadság és felelősség fejezete IX. cikkének (1) pontja alapján („Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához”) közöltük. 

Az információk nem használhatók diagnózisként, illetve egészségügyi problémák, betegségek kezeléseként, valamint a felsorolt mézek és egyéb termékek nem helyettesítenek egyetlen gyógyszert sem. Az élelmiszerekről és táplálék-kiegészítőkről adott tájékoztatást nem bírálták el hazai, ill. nemzetközi hatóságok és nem tekinthetők gyógyszernek egyetlen betegség kezelésére és megelőzésére sem. Bármilyen komolyabb életmód-változtatás előtt beszéld azt meg szakemberrel, kérd ki a tanácsát!

 

 

Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
MFFKARR30250
Tömeg
320 g/db
simplepay_hu