Ajándék fülbevaló Nőnapra

Tőlünk Neked, Nőnapra, szeretettel:
minden vásárlónknak shell pearl fülbevaló jár a mai megrendeléséhez!

Minden vásárlót, aki a mai napon, 2022. március 8-án kedden rendel valamit webáruházunkból, megajándékozunk egy csodaszép shell pearl gyöngyökből készült lógós fülbevalóval. Mi ezzel kívánunk boldog Nőnapot a Hölgyeknek! Az ajándék nincs vásárlási értékhatárhoz kötve, bármit is rendelsz ma éjfélig, a csomagodban megtalálod majd a fülbevalót, egyéb teendőd nincs. Az akció a személyes átvételre is vonatkozik: a kedden leadott webes megrendelésekhez a pénztárnál vehető át az ajándék.

Ha hölgy vásárlónk vagy, akkor viseld egészséggel, ha pedig férfiként rendelsz, akkor egyszerűen csak add tovább a fülbevalót egy számodra kedves hölgynek Nőnap alkalmából, vagy csak úgy, biztosan örülni fog neki. A fülbevalók többféle színben és formában készültek testvérüzletünk, a Gyöngybarlang jóvoltából (mindegyik függő egyedi formájú, így eltérhet a képen látottaktól). 

Kattints a képre és válassz valamit a több mint hétszázféle termékünk közül, hogy garantáltan Tiéd legyen a csodaszép shell pearl fülbevalók egyike:

Az ajándék shell pearl fülbevaló testvérbarlangunk, a Gyöngybarlang kínálatából való. Figyelem, az ajándék fülbevaló csak a ma, 2022. március 8-án éjfélig leadott online megrendelések mellé jár a készlet erejéig. Egy vásárlónak, azaz egy névre / címre csak egy fülbevalót adunk. Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze. És végül, de nem utolsó sorban boldog Nőnapot kívánunk minden Hölgynek, aki ezt olvassa! 

Árukereső.hu Árukereső.hu
simplepay_hu