Sütiket használunk azért, hogy weboldalunkat még jobban személyes igényeidre szabjuk. Bővebb tájékoztatás az Adatkezelési tájékoztatóban.

Termékek Menü

Csakcsoki forró csokoládé italpor natúr 60g (Mézbarlang)

Ár:
890 Ft (701 Ft + ÁFA)
Egységár: 12.714 Ft/kg

CSAKCSOKI - natúr forró csokoládé 100% kolumbiai kakaóból

Kézműves forró csokipor édesítés nélkül, prémium minőségű kolumbiai kakaóbabból, ami a Nemzetközi Kakaószervezet (ICCO) által a csúcsminőséget jelentő Fino de Aroma minősítést kapta. Amikor a Csakcsoki natúr forró csokit kortyolod, garantáltan a legjobb minőségű kakaóitalt fogyasztod.

Elérhetőség: Készleten
Szerezhető hűségpontok: 18
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Magyarországon készült kézműves termék. 1 tasak 200 ml tejhez elegendő. A zacskó 2 tasakot tartalmaz (2x 30 g). A főzéskor esetlegesen megjelenő fekete pöttyök csokiforgácsok, ez a termék minőségét nem befolyásolja.

Összetevők:

  • kakaómassza
  • kakaóvaj
  • módosított burgonyakeményítő

A Csakcsoki prémium minőségű csokoládéital-porok egytől-egyig kézműves termékek, édesítésmentesen, gondos odafigyeléssel, gyártósorok nélkül készülnek, kizárólag a legjobb minőségű kolumbiai kakaóbabból, mindenféle egyéb adalékanyag felhasználása nélkül. Maga a kakaó a Nemzetközi Kakaószervezet (ICCO) által a csúcsminőséget jelentő Fino de Aroma minősítést kapta (ehhez képest a közismert "holland kakaó" csupán középkategóriásnak számít), ezért amikor a Csakcsoki forró csokit kortyolod, garantáltan a legjobb minőségű kakaóitalt fogyasztod.

Nyomokban mogyorót, diót és tejport tartalmazhat!

Energia: 2399 kJ | 574 kcal
Zsír: 47,5 g, amiből telített zsírsavak: 28,5 g
Szénhidrát: 22,8 g, amiből cukrok: 0,18 g
Fehérje: 7,4 g
Só: 0,012 g

NETTÓ TÖMEG: 60 g

Tárolás: 5-25 oC között, közvetlen fény- és hőhatástól védve.
Származási hely: Magyarország

Magyarországon készült kézműves termék, 2 adag forró csokoládé elkészítéséhez. Javasolt adagolás: 200 ml tejhez 3 evőkanállal. A főzéskor esetlegesen megjelenő fekete pöttyök őrölt kakaóbab szemcsék, ez a termék minőségét nem befolyásolja. Figyelem, a Mézbarlang Csakcsoki forró csokolédé italporok édesítőanyagokat sem tartalmaznak, ezért bármilyen mézzel ízlés szerint ízesítheted őket. 

Elkészítés tűzhelyen:

  • 1: Mérj ki adagonként 200 ml tejet, tedd melegedni a tűzhelyre.
  • 2: Szórj 3 evőkanálnyi forró csoki port egy pohárba, és önts rá 3-4 evőkanál meleg tejet. Keverd simára, majd tegyél még hozzá pár evőkanállal a meleg tejből.
  • 3: A simára kevert italpor-masszát kevergetés mellett öntsd bele a tűzhelyen melegedő tejbe, és forrald fel.

Elkészítés gőzkarral:

  • 1: Tedd az elkészíteni kívánt 3 evőkanálnyi forró csoki port a főzőpohárba.
  • 2: Öntsd bele pár evőkanál tejet, (meleg tejjel könnyebben keveredik, de hideggel is működik) keverd simára, majd öntsd hozzá a maradék tejet ami az adott adaghoz szükséges.
  • 3: Gőzöld körülbelül 90 fokig, hogy a keményítő jól megdagadhasson. Elégtelen duzzadáskor a keményítő nem tudja magában tartani hosszabb ideig a nedvességet. Ez minden keményítőnél (más keményítő tartalmú forró csokoládéknál is) így működik.

Még több információ a Mézbarlang Csakcsoki forró csokoládé elkészítéséről: https://www.mezbarlang.hu/forrocsoki

; ; ; ; ; ; ; ; ;