"Cukorkerülő vagyok"
Bizonyára Te is tudod, hogy a cukor nagy mértékű fogyasztása káros a szervezetünkre.
Miért mérgeznéd magad szándékosan?
Hogyan kerülheted el a napi szintű bevitelét?
Tudtad, hogy a helyettesítésével nem csak elkerülöd a cukor okozta problémákat, de sokkal-sokkal többet teszel egészségednek!
Olvasd el ingyenes tájékoztatónkat! És könnyítsd meg az életed.
Sajnálatos módon hazánkban az átlag cukorfogyasztás 40-szerese a méznek. Te ne légy átlagos!
A mesterségesen előállított fehér cukor a köztudott elhízáson kívül sok más betegséghez is vezet! Többek között vitaminokat von el a szervezetből, rombolja a belső szerveket, az idegsejteket, negatív hatással van a csontokra és növeli a daganatos betegségek kialakulásának esélyét.
Ezek a félelmetes következmények könnyen elkerülhetőek! Miért kockáztatnál?!
A természetes mézek gyakorlatilag minden esetben képesek pótolni a káros cukor felhasználását. Érdemes váltani!
Ezzel az apró lépéssel, nem csak hogy “nem szennyezed” a testedet, hanem rengeteget teszel is egészségedért!
Nézzük csak hogy készül a „kristály cukor”!
A répaszeleteket először kilúgozzák, az így kapott levet mésszel tisztítják, leszűrik, ezt követi a savas fehérítés, majd a bepárlás és a cukor kristályosodásáig a vákuumban történő főzés. Ezek után következik a finomítás, majd az újabb fehérítés, amihez ismét a kénsavat hívják „segítségül”. Újabb lépés a szűrés, majd a kristályosító bepárlás, melynek végeredménye a késztermék.
Ez azért elborzasztó igaz?
DE! Szinte minden területen lecserélheted a cukrot egy természetes anyagra, amelynek nem hogy mellékhatásai nincsenek, de rendkivül sok egészségmegőrző éls gyógyhatása van!
Igen, ez a MÉZ.
Töltsd le INGYENES "Mézek hatásai" táblázatunkat, és ismerd meg 54 féle méz 116 féle gyógyhatását!
Ismerd meg, mi mindent kaphatsz a méhtermékektől, amit a mesterséges cukortól, "gyógykészítményektől", és "vitaminoktól" NEM!