Méz-Blog

Influenzajárvány?

2019.01.20 00:00
Trepinszki József
Influenzajárvány?

Influenzajárvány van vagy lesz?

Influenza ügyben van a "hivatalos", azaz a népet félelemben tartó, ugyanakkor a gyógyszergyártókat támogató nézet. És vannak a valós adatok, valamint az ezekből levonható következtetésekIlyesmikről olvashatsz ebben a cikkben. És ha onnan is tovább mész, akkor csuda dolgokat láthatsz-hallhatsz.

Influenzajárvány - avagy kinek mi a jó?

Ha a kép szerinti eset igaz rád, akkor sürgősen változtatni kell.

A kezed még kinn van, de ha így folytatod, azt is elnyelik az orv-osságok.

Ha több van kinn, akkor gratulálok Neked. Jó úton haladsz.

Ilyesmikről olvashatsz ebben a cikkben.

Kezdem egy már többször közölt adattal: az USA 500 legnagyobb cége közül 10 gyógyszeripari cégnek nagyobb a profitja, mint a maradék 490-nek együttvéve. Fel tudod ezt fogni? Mert nekem nehezemre esik.

(Megjegyzés: Ebben benne vannak hadiipari cégek is. Pedig az USA többet költ hadiiparra, mint az utána következő 7 legtöbbet költő ország együttvéve, benne Kínával és Oroszországgal) 

 

 

Itt a bal oldali kis képen egy orv-osság-adagoló szerkezetet láthatsz, aminek a működése során hang jelzi mindig, ha be kell venni az éppen aktuális adagot.

Elsőre talán praktikusnak tűnhet, de valójában korántsem az.

Mert el lehet képzelni, hányan szednek be naponta marékszámra orv-osságot, ha ezt a készüléket is megéri gyártani...

Gyógyszer általi halálok

Kérdezhetnétek, hogy de mi köze ennek meg az előzőekben leírtak az influenzához? 

Összefoglalom: a gyógyszergyártóknak k--vajó az influenza. Mint minden más betegség. Védőoltások, amire az állami támogatás révén a TE adóforintjaidat is költik. Mindenféle orv-osság, amikből adódóan a gyógyszer mellékhatásaiból eredő elhalálozás már a 6. halálok a világon. Erről mélyen hallgatnak a médiában, mindenhol. "Death by Medicine" . Rá lehet keresni, igaz csak angolul van meg. Tudod mi ez? Egy orvosi tanulmány az USA-ból. Ebben a videóban a lényeget magyarul is megnézheted, ha van fél órád. Meg fogsz döbbenni.


(Csak egy adat belőle: az USA-ban naponta gyógyszerek miatt hivatalosan is 2-3000 ember hal meg. Ez Magyarországra lakosságarányosan vetítve 60-90 emberhalál/nap! Fel lehet ezt fogni ép ésszel? Egy influenza miatti halál viszont nagy médiahír. Nem azt mondom, hogy nem sajnálom. De nézzük már meg az arányokat!)


De mikor van járvány?

Járványról akkor beszélünk, amikor a heti influenzaszerű megbetegedésekkel orvoshoz fordulók száma meghaladja a 15.000 főt. Azaz orvoshoz jár influezás tünetekkel HETENTE ezerből 2 ember.

Kb. 5.000 háziorvos van hazánkban, ez azt jelenti, hogy hetente 3-4 influenzás (szerű)/háziorvos. Ez a statisztika hihetetlennek tűnik. Pozitív irányban.  


(A statisztikák születéséről íme egy velem megesett történet, ami még 2017 nyarán történt. Költözés miatt a jogosítványom meghosszabbításához a háziorvostól kikértem a kartonomat telefonon. Néhány nap múlva mehettem is érte. Megkaptam a kartonokat. Megnéztem, és dobtam egy hátast. Összesen két esemény volt rajta, mindkettő 1-2 évvel azelőttre datálva. Én legutóbb szintén jogosítvány miatt voltam háziorvosnál, 10 évvel azelőtt. Tehát volt rajta: magas koleszterinszint, magas vérnyomás, magas cukorszint. És ehhez felírtak temérdek gyógyszert. Gondoltam, megnézem Ágiét is (a feleségem, az övét is kikértem). Nála még durvább volt a helyzet: még több gyógyszer, még több betegség.


Akkor hogy is van ez? "Gyártottak" betegeket, hivatalosan kettővel több cukorbeteget, magas koleszterinszintűt stb. Elgondolkodtató.

Hivatalos nézet

 • Rizikós célcsoportnak mondják az időseket (60 év felett), a csecsemőket, a várandós nőket és a főként szívvel összefüggésbe hozható krónikus betegeket.
 • Az előző csoportoknak propagálják leginkább a védőoltást, de 3 éves kor felett (alatta nem adható) mindenkinek ajánlott.
 • A legkevésbé rizikós célcsoport a fiatalok, akiknek erősebb az immunrendszerük.
 • A védőoltáspárti nyilatkozó orvosok szerint is csak 30% a védettség védőoltás esetén, de erre meg azt mondják, hogy az is több, mintha nem lenne védőoltás.

   Tények

   • A statisztikákat átböngészve korcsoportonként kb. lakosságarányos az influenzavírust elkapók száma. Tehát arányosan nem több az időseknél és a gyerekeknél és nem kevesebb a 15-35 éves korosztálynál sem.
   • Az influenza miatti halálozásról nincs hazánkban statisztika, de óriási médiahír, ha néha meghalnak az influenzától (?).
   • Aorvosok fele védőoltásellenes.
   • A WHO (egészségügyi világszervezet) szerint is minden harmadik orvos anyagilag van érdekeltté téve a védőoltásban.


     Saját véleményem és felvetések

     • Számomra egyértelmű, hogy az influenza elleni oltás (és általában a védőoltás) több kárt okoz, mint esetleg hasznot.
     • Nem csak a fiataloknál (mint hivatalosan), de mindenkinél az elsődleges szempont kell legyen az immunerősítés. Mert a testileg-lelkileg erős emberek (fiatalok, idősek, férfiak, nők) nem kapják el az influenzát.
     • Az immunerősítésre az orv-osságok nem alkalmasak (gondolj csak bele, láttál már mellékhatások nélküli orv-osságot?).
     • Mindenkinek szuverén joga eldönteni, hogy hogyan védi meg egészségét és hogyan gyógyul ki a betegségéből. Én egyértelműen a természetes orvosságok híve vagyok.
     • Az előző pont nem jelenti azt, hogy életmentő gyógyszerekre (és nem orv-osságokra) néha nincs szüksége az emberiségnek. De a legtöbbje  - határozottan állítom - elhagyható. 
     • Miért van, hogy a reklámok nagyrésze orv-osságokról szól a tv-ben? Ezt esetleg nem kellene betiltani, mint a cigarettát? A cigarettának is van bizonyított mellékhatása, meg az orv-osságnak is.

          A Mézbarlang egyértelműen a méhészeti termékek elkötelezett híve, küldetésünket el is olvashatod.


          Az Egészség Legyen Veled (és ne az influenza)!
          TJ - vezető mézkedvelő

          Árukereső.hu Árukereső.hu
          simplepay_hu