Tavaszi akció

Garantált ajándék jár minden webes vásárlónak:
akár két üveg mézkülönlegesség + sült tea + manukamézek, közel 10.000 Ft értékben!

Vásárolj április 22-30. között legalább egy terméket a webáruházból, és tedd a kosaradba a garantált AJÁNDÉKODAT a kosár oldalon a "Megrendelés" gomb alatti részben! Annál értékesebb ajándékot kapsz, minél magasabb a rendelésed összege, így akár két üveg mézkülönlegesség, egy sült tea ÉS emellé még kétféle manukaméz is a Tiéd lehet! Figyelem, ebben az akcióban egyidejű hűségpont-beváltás NEM lehetséges!

Akciónk a Föld napján (április 22-én) kezdődik, és a Méhek napján (április 30-án) zárul. Tudtad, hogy a Föld napját mára az egyik legnagyobb önszerveződő környezeti megmozdulásként tartjuk számon? Ez egy olyan ünnep, ami az emberek és méhek jövőjéről egyaránt szól. "Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?" Így hangzik a Föld napja mozgalom egyik jelmondata.

Április 30-án pedig a Méhek napját ünnepeljük, immár a 1994 óta, a Magyar Méhészek Egyesületének kezdeményezésére. Mivel hazánkban sajnálatos módon alacsony a mézfogyasztás, a program nem titkolt célja a méz és a méhészeti termékek megismertetése és megkedveltetése. Ezért adunk most mi is mézeket ajándékba!

9 napon át ugyanis minden webes vásárlónkat megajándékozzuk! Minél nagyobb értékben rendelsz, annál nagyobb lesz a jutalmad:

  • 6.000 Ft alatt: egy üveg ízletes mézes sült tea eper ízben (590 Ft értékben),
  • 6.001 - 15.000 Ft között: egy üveg 130 grammos eukaliptusz méz (2.170 Ft),
  • 15.001 - 26.000 Ft között: egy üveg 400 g-os rétivirág méz, ÉS egy gyógynövényes sült tea, ÉS egy csomag mályva-mályvarózsa virágmag (3.750 Ft összértékben),
  • 26.001 - 38.000 Ft között: egy üveg 400 g-os rétivirág méz, ÉS egy üveg narancsos-fahéjas bio mézkülönlegesség (5.630 Ft összértékben),
  • 38.001 Ft felett: egy üveg 400 g-os rétivirág méz, ÉS egy üveg narancsos-fahéjas bio mézkülönlegesség, ÉS egy erdei gyümölcsös sült tea, ÉS egy tasak Biosota MGO 300+ manukaméz, ÉS egy tasak Biosota MGO 550+ manukaméz (9.980 Ft összértékben), lesz a csomagodban!

Ahhoz tehát, hogy megkapd az ajándékod, a következőket kell tenned:

  • #1 Válassz BÁRMIT 2023. április 22-30. között a webáruházból;
  • #2 Tedd a virtuális kosaradba, ami(ke)t venni szeretnél;
  • #3 A "Kosár oldalon" a "Megrendelés" gomb alatti részben válaszd ki a garantált ajándékodat (kattints az "Ezt kérem" gombra);
  • #4 Menj végig legkésőbb április 30-án éjfélig az online vásárlás teljes folyamatán, és a küldd el a megrendelést;
  • #5 Dőlj hátra, és várd a csomagod, benne a garantált ajándékoddal, vagy vedd át a pénztárnál, ha a személyes átvételt jelölted meg rendelésed leadásakor.

Kezdésként nincs más teendőd, mint a fenti gombra vagy a lenti nagy képre kattintani, és választani valamit a közel 700 féle termékünk közül, majd a kosár oldalon beletenni a Neked járó garantált ajándékot a virtuális kosaradba.

Az akcióban kizárólag a 2023. április 22-30. között leadott online rendelések vesznek részt. Figyelem, mivel ez a kampány automatikusan működik, ezért ha nem teszed bele a megrendelési folyamatban a kosár oldalon a "Megrendelés" gomb alatti részben a Neked járó ajándékot a virtuális kosaradba, akkor sajnos nem fogod megkapni :( Ha házhozszállítással kéred a rendelésedet, a csomagodban találod majd az ajándékodat. Az akció természetesen a személyes átvételre is vonatkozik: a kampány ideje alatt leadott személyes átvételes webes megrendelésekhez a pénztárnál vehető(ek) át az ajándék(ok). Az akció a készlet erejéig érvényes, és egyéb kedvezményekkel (pl. hűségpont beváltás) NEM vonható össze. Amennyiben elakadnál, vagy bármi kérdésed lenne a tavaszi akcióval kapcsolatban, hívd ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben a +36 70 948-9940 telefonszámon, vagy írj nekünk az ugyfelszolgalat@mezbarlang.hu e-mail címre.

simplepay_hu