Tavaszi akció

Garantált meglepetés-ajándék minden webes vásárlónak április 22-30. között

A Föld napja és a Méhek napja alkalmából e két jeles nap között megajándékozunk a vásárlásod 22%-ának értékében!

Két jeles napot is ünneplünk most, április végén: 22-én a Föld napját, 30-án pedig a Méhek napját, a kettő között pedig megtartjuk a Mézbarlang tavaszi akcióját: kilenc napon át, 2021. április 22-30. között mindenkit megajándékozunk, aki BÁRMIT vásárol a webáruházból, akár házhozszállítással, akár személyes átvétellel rendel: 

mézes-méhes meglepetést adunk ajándékba a vásárlásod legalább 22%-ának értékében!

Azért lett 22%, mert ez az akció április 22-én, a Föld napján indul. Hogy pontosan mit adunk ajándékba, az legyen a mi titkunk, de annyit elárulhatunk, hogy igen különleges (és persze nagyon hasznos és finom) ajándékokat válogattunk össze kínálatunkból erre az alkalomra. Ráadásul minél nagyobb értékben vásárolsz, annál nagyobb lesz a jutalmad is! A házhozszállítással kért rendeléseknél az ajándékod automatikusan bekerül a csomagodba, személyes átvétel esetén pedig átadjuk Neked fizetéskor a pénztárnál. 

Ahhoz, hogy Tiéd legyen az ajándék, csak egyetlen dolgot kell tenned:

Kattints a zöld gombra vagy a lenti nagy képre, és válassz BÁRMIT április 22. és 30. között a webáruházból, tedd a virtuális kosaradba, menj végig az online vásárlás folyamatán április 30-án péntek éjfélig. Ezután nincs más teendőd, mint:

  • hátradőlni és várni a csomagod, garantáltan benne lesz az ajándékod, legalább a vásárlásod 22%-ának értékében, ha a házhozszállítást választottad;
  • vagy bejönni megrendelésedért újpesti üzletünkbe (címünk: 1042 Budapest, Árpád út 52., nyitva: hétfő, kedd, péntek 9:00-17:00, szerda, csütörtök 9:00-18:00, szombat, vasárnap zárva), ahol a pénztárnál veheted át az ajándékod, ha személyes átvétellel adtad le a megrendelésedet.

Az akció kizárólag a webáruházban leadott rendelésekre érvényes. A szállítási költséget nem számítjuk bele a 22%-ba, azaz a megrendelt termékek összértékét vesszük figyelembe az adott rendeléshez tartozó ajándék(ok) meghatározásánál. A kedvezmény más akciókkal és hűségpont-beváltással nem vonható össze!