Méz-Blog

Változások a Mézbarlangban a koronavírus miatt

2020.03.17 15:22
Trepinszki József
Változások a Mézbarlangban a koronavírus miatt

Vezető Mézkedvelőként kérlek, hogy ezt feltétlenül olvasd el!

Bár én nem vagyok nagy médiahír-követő, de mint cégvezető, mostanában a kialakult vírus-hiszti miatt többször nézem az ezzel kapcsolatos újabb és újabb központi intézkedésekről szóló híreket. 

A kialakult helyzet miatt jelen pillanatban az ebben a blogbejegyzésben leírtak szerint működik a Mézbarlang, „visszavonásig”. 

3+1 fontos változás a Mézbarlangban a koronavírus miatt

#1 VÁLTOZÁS

Az üzlet nyitvatartása (mivel élelmiszerbolt vagyunk és drogéria termékeket is árulunk) egyelőre nem változik. Vagyis marad a hétfő, kedd, szerda, péntek: 9:00-17:00, csütörtök 9:00-18:00, és szombat 9:00-13:00 órai nyitvatartás, vasárnap zárva vagyunk. Ennek ellenére arra kérek mindenkit, hogy a tömegközlekedés használatának elkerülése érdekében az üzlet látogatása helyett inkább a webáruházban házhozszállítással rendeljetek. Vagy ha mindenképpen be szeretnél jönni, rendeld meg előzetesen a termékeket bolti személyes átvétellel.

#2 VÁLTOZÁS

A webáruházban felfüggesztjük a „postán maradó” és a „GLS csomagpontok”-on történő átvételi lehetőséget az ezzel kapcsolatos bizonytalanságok miatt. Tehát jelen pillanatban csak „GLS házhozszállítás” és „személyes átvétel az üzletben” működik.

#3 VÁLTOZÁS

A csomagfeladásokban az eddigi menethez képest néha kisebb csúszások várhatóak. Ez két dolog miatt történik:

  1. Egyrészt megnövekedtek a webáruházas rendelések és nagyobb lett az üzletünk forgalma is, ami néha „kapacitás-problémákat” okoz.
  2. Másrészt a beszállítások néhány terméknél hosszabb időt vesznek igénybe, főként az importból beszerzett áruk esetében. A legnagyobb időleges hiány a tiszta manukamézek bizonyos fajtáiból szokott előfordulni, de mindent megteszünk a hiányzó termékek minél előbbi pótlására. A várható beérkezéseket a termék kifogyás esetén a webáruházban mindig közöljük, légy szíves ezt vedd figyelembe, amikor rendelést adsz le.

#+1 VÁLTOZÁS

A Mézbarlang Újpesti üzletében kapható kimért mézeket hozott üvegekbe nem töltjük. Ezekhez a mézekhez 150 Ft-ért tudunk üveget biztosítani, az őstermelői kimért akácméz 2.270 Ft/kg, a selyemfűméz 1.870 Ft/kg áron továbbra is kapható.

Tanácsom a kialakult országos helyzetre:

  • Kerüld a mindenféle félelemkeltő híreket és ne is terjeszd azokat!
  • Örülj bárminek - IS :) Mert a félelem lehangol, gyengíti az ellenállóképességed (vagyis az immunrendszered), így könnyebben „elkapsz” különböző betegségeket.

Ezért keresd mindenben a jót, vegyél észre apró örömet okozó tetteket, történéseket, élőlényeket és tárgyakat. Tudom, hogy nem egyszerű faladat mindenben a jót keresni, alapból az egész életünk során a félelemre és aggódásra vagyunk „bekódolva”. A média már csak ilyen. De próbálkozz! Meglátod, sikerülni fog!

Az Egészség Legyen Veled!

TJ – vezető mézkedvelő

Árukereső.hu Árukereső.hu
simplepay_hu