ősz méhpempő oldal

Frissülj fel testileg és szellemileg 

 

és kezdj el egy méhpempőkúrát! 

 

Személyes átvétel lehetősége Dunakeszin (itt találsz térképet>>)

 

Regeneráló kúra:

 


- 40 napig napi 2 g reggeli előtt fél órával. 

Tartsd a szádban néhány percig, utána nyeld le. 

-
Gyermeke(i)dnél fele adagolásban alkalmazd, célszerűen méhpempős méz formájában

   (ezt a gyerekek szívesebben fogyasztják), ami 1 kávéskanálnyit, 6 éves kortól egy teáskanálnyit

   jelent naponta. (összesen 1-2 üveg méhpempős méz gyermekenként)

 

 

 

Vigyázat!

 

 

A fenti regeneráló kúra  "Mellékhatásként" még sok egyéb dolgodat is helyre rakja, egészségesebbé és ellenállóbbá tesz!

 

 

Néhány tapasztalat vásárlóinktól:

 

     "Óvodás kislányom sűrűn volt beteg, ősztől tavaszig havonta legalább kétszer kellet otthon maradnunk vele, ráadásul az orvos tömte bele az antibiotikumokat. A barátnőm mondta, hogy kipróbálta a manuka mézet az iskolás fiánál, mikor kezdődött a torokfájása meg a náthája, és 2 nap alatt úgy múlt el, hogy közben nem is súlyosbodott. Azóta, 2 hónapja, én is tartok otthon gyereknek meg felnőttnek valót is, közben meg esszük a gyengébbik változatát megelőzésre. Két hónap óta az egyik pénteken kezdődött valami torokfájás a lányomnak, de manuka mézet adva neki hétfőn ment is óvodába. Egyébként más betegsége nem is volt. -   Fodor Noémi)   

 

    "Kezdődő homloküreg-gyulladásra kezdtem el használni a Manuka mézet, és kb. 4 nap alatt - minden egyéb gyógyszer nélkül - teljesen elmulasztotta a tüneteket. Azóta minden alkalommal, amikor érzem, hogy indulna egy megfázás, elkezdem emelt adagban szedni és így egy komolyabb betegség is jelentősen redukálható 1-2 napos náthára." - Szász Mátyás, Szentendre) 

 

    "Az MGO 400+ manuka mézet használjuk,főleg az influenzás megbetegedések elkerülésére.Megvallom,először kételkedtem abban,hogy valóban ennyire hatásos.Örömömre,örömünkre,kellemesen csalódtunk.Ha véletlenül mégis torokfájással ébredünk,1 kávéskanál manuka méz megoldja a problémát.Jótékonyan hat az immunrendszerre,mondhatni nem is vagyunk betegek,amióta ezt használjuk. Nagyon örülök,hogy rátaláltam! Csak ajánlani tudom mindenkinek! "- (Kovács Rozália, Gyöngyös)   

 

    "Az Mg250+ Manuka mézet vásároltam. Nagyon finom az íze, és szerintem ennek köszönhető, hogy mostanában nem voltunk betegek. A 2 és fél éves kisfiam is mindig kér belőle egy kiskanállal... :-) Reggelente éhgyomorra szoktam belőle egy kiskanállal enni méhpempővel együtt. Nagyon szeretjük. :-) " - (Kövessy Kitti, Nagykanizsa)

 

    „Amikor manuka mézet kerestem, a web választékból Önöket találtam szimpatikusnak. A választás mindig szubjektív. Örültem a választásnak, mert gördülékenyen, egyszerűen és gyorsan jutottam hozzá a mézhez.” - (Hnisz László, Szolnok)

 

"Először csak immunerősítésre használtam, amire tökéletesen be is vált. Azért merem állítani, hogy ez a védelem biztosan a pempőnek köszönhető, mert már nagyon sok mindent kipróbáltam... semmilyen pozitív hatással nem volt az immunrendszeremre. Minden évben mindig meg voltam fázva, rendszerint tíz alkalommal minimum. Ha járvány volt, én biztos hogy mindig elkaptam.

 

Visszatérve a méhpempőre, egyszer sem voltam még megfázva, amióta szedem! Feleségem nem hitt az elején ebben az új csodaszerben, de míg ő a náthával és a lázzal küszködött itthon, nekem semmi bajom nem volt, pedig még a lakást is teliköhögte, és a puszikat sem vetettük meg...

 

(Babaprojekt)

 

... Természetesen mikor a babaprojektet elkezdtük már a feleségem is szedte a pempőt, azóta természetesen ő sem beteg és továbbra is szedni fogja mivel a pici babának ugyanúgy fontos a pempő ami az anyatejjel bejut a kis szervezetébe, hiszen így erősíti az ő immunrendszerét is és segít neki az egészséges fejlődésben.És az is biztos hogy tőlem sosem fog a gyerek szintetikus hatástalan és ártalmas vitaminokat kapni, csak a pempőt mézzel, mikor majd nagyobb lesz és nem anyatejen él majd! Ez a minimum amit meg kell tennie egy szülőnek a gyerek egészsége érdekében, ahelyett hogy műanyagokkal tömi teli a gyereke szervezetét!" - Ujvári Kornél 

 

 

 

Részletesebb leírást itt találsz a méhpempőről >>>

 

Árukereső.hu Árukereső.hu
simplepay_hu