Nyaklánc ajándékba

Tőlünk Neked, a Nemzeti Ölelés Napjára, szeretettel:
minden vásárlónak igazgyöngy medálos nyaklánc jár a mai megrendeléséhez!

Ölelés napja a Mézbarlangban | Ölelés napja a Gyöngybarlangban »

Minden vásárlót, aki a mai napon, 2022. július 2-án szombaton rendel valamit a Mézbarlang vagy a Gyöngybarlang webáruházból, megajándékozunk egy csodaszép igazgyöngy medálos nyaklánccal.

Az ajándék nincs vásárlási értékhatárhoz kötve, bármit is rendelsz ma éjfélig, a csomagodban megtalálod majd a nyakláncodat, egyéb teendőd nincs. Az akció természetesen a személyes átvételre is vonatkozik: a szombaton leadott webes megrendelésekhez a pénztárnál majd átvehető az ajándék nyaklánc. Nincs más teendőd, mint választani webáruházunk közel 750 féle terméke közül:

Ráadásul ha házhozszállítással, műanyagmentes csomagolásban kéred a rendelésed, akkor automatikusan részt veszel Műanyagmentes Július nyereményjátékunkban is, ahol megnyerheted a 3 értékes mézes ajándékcsomag egyikét az augusztus 15-i sorsoláson. A Műanyagmentes Július kampányunkról ide kattintva olvashatsz többet »

Amennyiben hölgy vásárlónk vagy, akkor viseld egészséggel, ha pedig férfiként rendelsz tőlünk, akkor egyszerűen csak add tovább a nyakláncot egy ölelés kíséretében egy számodra kedves hölgynek, biztosan örülni fog neki. A nikkelmentes lánc kb. 45-50 cm hosszú, a tenyésztett gyöngy medál kb. 7-8 mm-es (mindegyik medál egyedi formájú, így eltérhet a képen látottól).

Magyarországon a Nemzeti Ölelés Napja július első szombatjára esik. Az "ölelésnap" célja a kedvesség és az önzetlenség terápiás célzatú kifejezése a polgárok jobb közérzetéért. Megölelhetjük családunkat, barátainkat, sőt, akár még idegeneket is. Bár mi most csak virtuálisan tudunk megölelni Téged, de fogadd szeretettel ajándékunkat webes rendelésed mellé!

Mi tehát ezzel az ajándékkal ünnepeljük a Nemzeti Ölelés Napját, és holisztikus tanácsadónk, Trepinszkiné T. Ági születésnapját, ami szintén július 2-án van. A mai akció is az ő ötlete volt, mert bár Áginak van ma szülinapja, mégis ő szeretné ma mindenképp megajándékozni a vásárlókat. Lentebb találsz egy kis olvasnivalót is Ágitól, "tudományos fejtegetés nélkül az ölelésről" címmel. Ha esetleg még nem ismernéd Ágit, akkor a lenti írásból megtudhatod, milyen nagyszerű ember, és mennyire más megvilágításba tudja helyezni az olyan egyszerű dolgokat, mint egy ölelés. Ha szeretnél beszélgetni vagy találkozni vele, "Harmónia Holisztikus Tanácsadásunk keretében megteheted »


Tudományos fejtegetés nélkül az ölelésről
Trepinszkiné T. Ági holisztikus tanácsadónk írása

Rengeteg féle ölelés létezik… Ha egy virágos réten szaladgálunk, a virágok lágy szálai, pihe szirmai ölelik át lábunkat. Egy kanál kakukkfűméz selymesen öleli át nyelőcsövünket, ha a köhögés kínoz. Amikor egy új ásványkarkötőt felhúzok a kezemre, az ásványok rezgése ölel, vagy ahogyan reggel kint állok a napfényben, a nap lágy sugara ölel. De van még a szél hűs, simogató ölelése, a Gízai sivatag szélén állva a Föld tág ölelése, vagy amikor egy fát átölelek, a mélyből jövő és a magasságba törő érzet ölelése. Egy meleg délelőtt a pesti aszfalt forróságának az ölelése. Minden ölelés mindig egy érzést sugároz.

Mikor végigpörgetem emlékeimet a nekem fontos ölelésekről, már akkor érzem, hogy a szívem megtelik ezzel a legmagasabb csodával. Kitágul, és mintha az egész világot képes lennék átölelni, biztonságban érzem magam. A boldogság szárnyán szárnyalva telnek a percek, gyógyul testem minden sejtje.

Pedig ezek csak emlékek, a boldog másodpercek hatalmas és mindent betöltő emlékei, amik mindig velem vannak, velem maradnak örökre. Újabb és újabb ölelések begyűjtésének biztonságával telnek a mindennapok. Bevallom, ezek az emlékek egy képzetbe összegyűjtve és "egy gombóccá formálva", majd visszatéve a szívembe, és ennek sugárzó fényes ereje hoztak ki a legmélyebb depi feketeségéből, változtatták át kedvem a bánatból a remény felé. Miért is lenne bármi baj, ha ilyen emlékei is vannak az embernek.

Ha aggódtam valaki felől, átöleltem gondolatban, és máris elszállt az aggodalmam, majd lám, biztató hírt kaptam felőle. De nem volt ez mindig így, gyerekként bizony sokszor éreztem az ölelés hiányát. Akkor még úgy neveltek bennünket, nehogy nyámnyilák legyünk, az ölelés bizony nagyon-nagyon ritka volt. Születésnapomon percre pontosan, pontban akkor köszöntött fel édesanyám amikor születtem, és akkor bizony megölelt, ez az ölelés feledtette a hajnali időpont miatti kellemetlen ébresztést.

Kisgyerekként ha több ölelésre vágytam, akkor produkáltam magam, megnevettem azt, akinek az ölelésére vágytam, és mikor elértem (például a nagymamámnál) és beléfúrhattam kis fejem a mellkasába, megcirógathattam ráncos nyakát, valahogy elfelejtette ezen nevelési elvet. Most már tudom, hogy akkor Ő gyógyult az ölelésemtől.

Lassan megszelídítettem, és már nem kellett a produkció, simán, csak úgy odabújhattam hozzá, ha akartam. Büszkén szorított magához, akkor is mikor teste minden porcikáját meggyötörte a fájdalom, de az ölelésemre többé nem volt gyenge. Akkor, ezek után ölelte tán először magához igazán az egyetlen gyermekét, az anyámat. Innentől kezdve anyám sem félt, hogy nyámnyila leszek, ha megengedi, hogy hozzá bújjak. De csak lopva, hogy senki meg ne lássa. Gyermekként éreztem, de csak felnőtként tudtam megfogalmazni ezeknek az öleléseknek a valódi üzenetét.

Mikor ölelünk, önmagunkat adjuk, megmutatjuk magunkat, azt, akik ott akkor vagyunk, mit tudunk, merünk önmagunkból adni, és mit merünk és tudunk a másikból elfogadni, befogadni. Fel merjük-e vállalni önmagunkat, elsőként önmagunk előtt és csak aztán a másik előtt. Tudunk-e és merünk-e őszinték lenni önmagunkhoz, tudjuk-e és merjük-e őszintén megmutatni önmagunkat, tudjuk-e, merjük-e szeretni önmagunkat.

Hogy milyen példát láttunk, az már nem számít, nagy boldogság, ha megjelenik önmagunk megismerésén való utunkon egy gyermek, aki őszinte tisztasággal tud ölelni, szeretni. Ha még nem megy, ha most nem megy, akkor megkereshetjük egy olyan részünket, amit át tudunk ölelni, egy emlékünket, ahol tudtunk ölelni, kérhetjük önmagunkat, hogy merjük ismét megtapasztalni az őszinte ölelést, kérhetjük, hogy jelenjen meg életünkben az, aki meg tudja mutatni, hogyan kell ismét ölelni, szeretni.

Az út szép, van benne boldogság. Mint a Mézbarlang és a Gyöngybarlang holisztikus tanácsadója, kívánok Neked ölelésben is bőséges életet ma, a Nemzeti Ölelés Napján! Így szülinapom alkalmából pedig fogadd szeretettel ajándékomat: egy csodaszép igazgyöngy medálos nyakláncot, amit minden mai vásárlónak megkap!


Kattints a képre és válassz valamit közel 750 féle termékünk közül, hogy garantáltan Tiéd legyen az ajándék igazgyöngy medálos nyakláncok egyike:

Az ajándék nyaklánc testvérbarlangunk, a Gyöngybarlang kínálatából való, ahol szintén jár az ajándék nyaklánc minden mai megrendeléshez » Figyelem, az ajándék igazgyöngy medálos nyaklánc csak a ma, 2022. július 2-án éjfélig leadott online megrendelések mellé jár a készlet erejéig a Mézbarlang és/vagy a Gyöngybarlang webáruházakban. Egy vásárlónak, azaz egy névre / címre webáruházanként csak egy nyakláncot adunk. Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze.

simplepay_hu