Ősz méhpempő kampányhoz

Előzd meg az őszi-téli megbetegedéseket! Felnőtteknek, gyermekeknek és időseknek egyaránt találsz itt természetes és biztos megoldást.
    • Te hányszor voltál már beteg pont a legrosszabbkor? És a gyermeked az iskola kezdése után szinte azonnal? És persze az ünnepek alatt?

 

    • Hányszor aggódtál, hogy mindenki beteg körülötted, és Te is el fogod kapni? (És akkor az influenzáról még nem is beszéltem)

 

    • Miért ne készülnél fel előre, és kerülnéd el problémákat?
A méhpempő természetes megoldást kínál! (A termékekért görgess lejjebb)Most különleges őszi akcióval készültünk Neked!Az akció: 2017 október 7.-15.-ig tart!  Tehát most MINDEN MÉHPEMPŐHÖZ (sőt a Méhpempős krémmézhez is!) 13% KEDVEZMÉNNYEL JUTHATSZ HOZZÁ! Ha Te is inkább megelőznél és nem pedig akkor keresnéd a gyógymódot ha már baj van,

akkor most érdemes élned az extra kedvezményekkel!

 A házhoz szállítás 19.000 Ft feletti rendelés esetén továbbra is ingyenes Magyarország egész területére!Ha személyesen vennéd át Dunakeszi üzletünkben megteheted! (itt találsz térképet>>) Javasoljuk, hogy ez esetben is rendeld meg a terméket személyes átvételre, hogy félretehessük Neked. Ha szeretnél még tájékozódni a méhpempőről csak kattints ide >>>Személyes javaslataimat, és még több érdekességet a méhpempőről legújabb blogcikkemben olvashatsz, ide kattintva>>> És egy meglepetés: Most nem csak a méhpempőre, de minden manuka mézre szuper kedvezményt biztosítok az akció időtartama alatt!Vigyázz, csak október 15-ig tudod megrendelni ilyen kedvezménnyel!Egy tipp: A méhpempő felbontás nélkül, hűtőben tárolva akár egy évig eláll, ezért érdemes lehet "betáraznod" most akár egész télre is.

simplepay_hu