Méz-Blog

Szavazz a Mézbarlang új szlogenjére!

2021.09.27 13:00
Trepinszki József
Szavazz a Mézbarlang új szlogenjére!

Szerinted melyik a legjobb jelmondat?

Írtunk négy jelmondatot, és szeretnénk megtudni, szerinted melyik az, ami a leginkább kifejezi a Mézbarlang által képviselt mézes-méhes értékeket. A szavazás csak pár másodpercet vesz igénybe, de ha van más ötleted, itt azt is megírhatod nekünk. Tovább a szlogen-szavazáshoz »

Szavazz a Mézbarlang új szlogenjére

Egy rendhagyó kéréssel fordulunk Hozzád: szeretnénk új szlogent adni a Mézbarlangnak. Hosszasan tanakodtunk azon, hogy mi lehetne a legjobb jelmondat, de nem tudtunk dönteni. Végül négy lehetséges verziót alkottunk meg, és úgy határoztunk, hogy a választást inkább az olvasóinkra bízzuk. Előre is köszönjük, hogy segítesz nekünk és közreműködsz ebben!

Az alábbi űrlapon láthatod a négyféle szlogenjavaslatot, és leadhatod a Neked leginkább tetszőre a szavazatodat (egyszerűen csak jelöld meg azt az egyet, ami a legjobban tetszik), illetve ha van más ötleted, azt szintén megírhatod nekünk itt az űrlapon:

Ha valamiért nem sikerülne szavaznod ezen az oldalon keresztül, kattints a lenti nagy képre:

Amennyiben azt tapasztalod, hogy nem töltődik be a szavazó űrlap (csak üres fehér hátteret látsz fentebb), esetleg az űrlap a kitöltés után "Feldolgozás..." állapotban ragad, vagy valamiért nem fogadja rendszerünk a szavazatodat (azaz nem töltődik be a visszaigazoló oldal az űrlap helyén), akkor kattints ide, vagy itt az oldal alján található nagy képre, így közvetlenül is elérheted a szavazó űrlapot:

Az Egészség Legyen Veled! 

TJ - vezető mézkedvelő, fitoterapeuta-természetgyógyász

Árukereső.hu Árukereső.hu
simplepay_hu