Kampányoldalak

Tippelj és nyerj immunerősítő manukamézet!

2020.04.06 16:16
Trepinszki József
Tippelj és nyerj immunerősítő manukamézet!

NYERJ MANUKAMÉZET!

A szerencsés nyertes: Kiss-Lukovics Krisztina, nyereménye egy MGO 100+ Bee-Fit manukaméz. Gratulálunk!

Köszönjük, hogy otthon maradtok és a személyes vásárlás helyett inkább a webáruházunkat választjátok!

Szeretnénk meghálálni nektek, hogy egyre többen vagytok, akik otthon maradtok és a webáruházból rendeltek - ezért most egy szuper nyereményjátékot hirdetünk! Ugyanis ismét megdőlt a Mézbarlang csomagrekordja. Mi a tipped, hány csomagot adtunk fel április 6-án hétfőn? A csomagszámot eltalálók vagy a legközelebbi tippelők között immunerősítő manukamézeket sorsolunk ki - annál többet és annál magasabb hatóanyagtartalmút, minél többen játszotok velünk. :)

order=1

Tippelj és nyerj immunerősítő manukamézet!

 

Tippeld meg az alábbi űrlapon, hogy hány csomagot adtunk fel április 6-án hétfőn, azaz hány webáruházas megrendelést teljesítettünk, amivel megdöntöttük az eddigi csomagrekordot, amit hálásan köszönünk! #MARADJOTTHON

Segítségképp lefotóztuk a csomag-kupacot, amit átadtunk kézbesítésre a futárszolgálatnak. Szerinted hány csomag van ezen a képen?

A csomagszámot eltalálók vagy a legközelebbi tippelők (+/-5) között értékes manukamézeket sorsolunk ki. Annál többet és magasabb hatóanyagtartalmút, minél többen játszotok: ha az űrlapot kitöltők száma eléri a 4500-at, akkor már nem is egy nyertes lesz, hanem hat, akik értékes immunerősítő manukamézet nyernek, ami megvédheti a szervezetet a vírusok támadásával szemben!

Tippelj, játssz és oszd meg ismerőseiddel is, hogy összejöjjön a 4500 játékos - köztük a hat nyertes, akik közül az egyik akár te is lehetsz, csupán egy jó tipp kell hozzá. A tippelés 2020. április 7-én kedden 17:00-tól 2020. április 13-án hétfőn éjfélig tart, sorsolás április 14-én kedden 12:00-kor!

Részletek és további nyeremények az űrlap alatt a játékszabályzatban. 

A "Tippelj és nyerj immunerősítő manukamézet" c. nyereményjáték hivatalos játékszabályzata

1. A játék neve és rövid leírása

"Tippelj és nyerj immunerősítő manukamézet" nyereményjáték: ha sikerül eltalálnod, vagy +/- 5-ös pontossággal megtippelned, hogy hány csomagot adtunk fel 2020. április 6-án hétfőn a webáruházas megrendelések teljesítésével kapcsolatban (amivel megdöntöttük az eddigi csomagrekordot), és adataid (név, e-mail cím, telefonszám) megadásával feliratkozol játékunkra a fenti űrlapon, akkor automatikusan bekerülsz a kalapba, ahonnan 2020. április 14-én a játékosok számától függően kisorsolunk 1-6 szerencsés nyertest, aki(k) értékes immunerősítő manukamézet nyer(nek). 

2. A játék szervezője és lebonyolítója, adatkezelője

A játék szervezője, lebonyolítója és adatkezelője a Mézédes Otthon Kft. (Cg.: 13-09-144973, Asz.: 22986511-2-13, Szh.: 1042 Budapest, Árpád út 52., NAIH Engedély: NAIH-95622), továbbiakban Szervező. 

3. A játékban részt vevő személyek és a részvétel feltételei

A játékban kizárólag azon 18. életévüket betöltött, kizárás alá nem eső természetes személy (továbbiakban Játékos) vehet részt, aki a játék időtartama alatt, 2020. április 7-én 17:00 és 2020. április 13-án 24:00 között hiánytalanul kitölti az ezen az oldalon fentebb található űrlapot. A játékban nem vehetnek részt a Szervező alkalmazottai és ezen személyeknek a Ptk. 8:1 §-ában rögzített hozzátartozói és közeli hozzátartozói. Felhívjuk a Játékosok figyelmét, hogy a Játék nem áll kapcsolatban sem a Facebookkal, azt a Facebook semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja vagy szervezi, így a Facebookot jelen nyereményjátékból eredően, vagy azzal kapcsolatban felelősség semmilyen tekintetben nem terheli, panaszkezelésre nem köteles és nem is jogosult. A nyereményjáték tartalmáért kizárólag a Szervező felelős. A nyereményjátékban való részvétel kizárólag a jelen szabályzatban foglalt feltételekkel lehetséges. A nyereményjátékban való részvétellel a Résztvevő kifejezetten elfogadja a jelen részvételi feltételeket.

4. A játék menete

Ha a Játékos a játék időtartama alatt hiánytalanul kitölti az ezen az oldalon fentebb található űrlapot, ahol megtippeli az április 6-i rekord csomagszámot valamint megadja az elérhetőségeit (keresztnév, e-mail cím), és az általa megadott csomagszám +5-tel vagy -5-tel megközelíti a rekordot, akkor automatikusan sorsoláson vesz részt, ahol megnyerheti a Szervező által felajánlott értékes tárgynyeremények, az immunerősítő manukamézek egyikét. Annál több darab és annál magasabb hatóanyagtartalmú manukamézet sorsolunk ki, így annál több nyertes lesz, minél magasabb a játékban részt vevők száma (ld. a "Nyeremények" részben). A játékban kizárólag a fenti űrlapon leadott válaszokkal lehet részt venni, a Facebook üzenetben, kommentben, e-mailben vagy bármi egyéb módon beküldött válaszokat nem áll módunkban elfogadni! A sorsoláson minden Játékos csak egyszer vesz részt. A többszöri feliratkozás nem növeli a Játékos nyerési esélyeit.

5. A játék időtartama

A játék 2020. április 7-én kedden 17:00-tól 2020. április 13-án hétfőn éjfélig tart.

6. Nyeremények

A rekord-csomagszámot eltalálók vagy a legközelebbi tippelők (+/- 5) között a Mézédes Otthon Kft. falajánlásával immunerősítő manukamézeket sorsolunk ki - annál többet és annál magasabb hatóanyagtartalmút, minél többen vesznek részt ebben a játékban a következők szerint:

  • 0-500 játékos esetén a nyeremény 1 db MGO 100+ Bee-Fit manukaméz
  • 501-1500 játékos esetén már két nyertest sorsolunk, mindketten egy-egy MGO 100+ Bee-Fit manukamézet nyernek
  • 1501-2500 játékosnál három nyertes lesz, ketten közülük egy-egy MGO 100+ Bee-Fit manukamézet, és egy pedig egy 300+ Bee-Fit manukamézet nyer
  • 2501-3500 játékosnál négy nyertes lesz, a nyeremény 2x MGO 100+ és 2x MGO 300+ Bee-Fit manukaméz
  • 3501-4500 játékos esetén öten nyernek, a nyeremény 2x MGO 100+, 2x MGO 300+ és 1x MGO 600+ Bee-Fit manukaméz
  • 4501-5500 játékosnál már hat nyertest sorsolunk, 2x MGO 100+, 2x MGO 300+ és 2x MGO 600+ Bee-Fit manukamézet lehet nyerni
  • 5501 játékos felett további 500 új játékosonként újabb nyertessel bővül a szerencsések köre, akik 600+ Bee-Fit manukamézet nyernek

A nyereményekkel kapcsolatban felmerülő esetleges adóterheket a Szervező viseli, ezzel kapcsolatos egyéb adóteher a nyertest nem terheli. A megnyerhető Bee-Fit manukamézekről ezen az oldalon lehet több információt találni »

7. A sorsolás időpontja

A sorsolásokat a Szervező végzi. A sorsolás helyszíne a Szervező fióktelephelye (Mézbarlang Üzlet, 1042 Budapest, Árpád út 52.). A nyertesek kisorsolására 2020. április 14-én kedden 12:00 órakor kerül sor.

8. A nyeremények átadása, átvétele

A játékban való részvétel hiányosságáért/hibájáért, az internetes rendszer lassúságáért, leállásáért a Szervező nem vállal felelősséget. A nyeremény készpénzre nem váltható, másra át nem ruházható. Egy Játékos csak 1 alkalommal egy nyereményt nyerhet.

A Szervező a nyeremény átadásáig kizárhatja a játékból azon Játékost, aki nem felel meg a részvételi feltételeknek. A nyertesek az űrlapon megadott telefonszámukon illetve e-mail címükre kiküldött e-mailben kapnak tájékoztatást a sorsolást követő 1 munkanapon belül. Amennyiben a nyertes Játékosok telefonon nem elérhetőek, illetve az e-mailes értesítés kiküldését követő 48 órán belül az értesítést nem igazolják vissza, úgy a Szervező tartalék nyerteseket jelöl ki. A Játékos nyertessége esetén nevét a Szervező nyilvánosságra hozhatja.

A Szervező kizárhatja a játékból azt a Játékost, aki számára a nyereményt azért nem lehet átadni, mert kiskorú (azaz a sorsolás napjáig nem töltötte be a 18. életévét), vagy mert az általa megadott egyéb személyes adatok nem valósak, vagy tévesek, vagy a Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen játékszabályzatban írt feltételeknek. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli.

9. Adatkezelés, adatvédelem

A játékban résztvevő minden Játékos részvételével automatikusan elismeri, hogy teljes körűen megismerte és megértette a jelen Játékszabályzatot, valamint a Mézbarlang Adatkezelési Szabályzatát, és ezeket feltétel nélkül elfogadja, valamint tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, adatai kezelését a Mézédes Otthon  Kft. szigorúan bizalmasan, a vonatkozó jogszabályi előírások betartásával végzi. Adatkezelő: Mézédes Otthon Kft. (Cg.: 13-09-144973, Asz.: 22986511-2-13, Szh.: 2016 Leányfalu, Akácos út 33/b., NAIH Engedély: NAIH-95622).

A Játékos a játékban való részvételével hozzájárul, hogy a Mézédes Otthon Kft. a Játékos személyi adatait és személyes jellegű információit (név, e-mail cím, telefonszám) díjmentesen nyilvántartásba vegye, és a jelen játék lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje, továbbá saját marketingtevékenysége során felhasználja.

A Játékos a játék teljes időtartama alatt leiratkozhat a játékról és kérheti regisztrációja törlését az ugyfelszolgalat@mezbarlang.hu címen. A Játékos egyúttal tudomásul veszi, hogy amennyiben kérelmére a játék érvényes időtartamának befejezése előtt következik be személyes adatainak törlése, akkor a Játékosnak a játékban való részvétele – a nyereményre való jogosultságával együtt – megszűnik. 

10. Kizárás a játékból

A Szervező jogosult kizárni a játékból azt a Játékost, aki a játékban tisztességtelen módon, a jelen szabályzatban foglalt feltételek és előírások megkerülésével próbál részt venni. Kizárásra kerülnek azok a személyek, akik meg nem engedett eszközt használnak (pl. hacker programot, vírust, trójai szoftvert stb.) vagy más manipuláció útján szereznek jogosulatlan előnyt. Szintén kizárható a Játékból az, aki harmadik személy nevében játszik (a harmadik személy előzetes tájékoztatása és hozzájárulása nélkül). A Szervező kizárja a felelősségét a rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.

A Szervező fenntartja a jelen játékszabály módosításának jogát. A Szervező kizárja felelősségét a játékkal kapcsolatos bármilyen kommunikációs anyagban esetlegesen előforduló tévedésért.

 

¤MPETSKIN60
simplepay_hu