Sütiket használunk azért, hogy weboldalunkat még jobban személyes igényeidre szabjuk. Bővebb tájékoztatás az Adatkezelési tájékoztatóban.

Termékek Menü

- Karácsonyi beharangozó

Trepinszki József

A hétvége Advent első napja

Advent

Bár a karácsonyi vásárlás-nagyüzem még csak ezután jön, a tömegkerülők már mostanában gondoskodnak az ajándékokról. Az online (internetes) vásárlások száma 3-szor gyorsabban bővül, mint a hagyomásnyos üzleti vásárlás. A rendszeres internetezők háromnegyede vásárol webáruházban.

Miért "éri meg" webáruházban vásárolni? Mert

  • gyors a vásárlás
  • kényelmes a vásárlás
  • házhoz szállítják a kiválasztott árut

Miért írok ezekről?

A Mézbarlang vásárlóinak (jelen pillanatban) 82%-a webáruházunkból rendel. Ez a Mézbarlang Újpestre költözésével biztosan módosulni fog (ez már két hét múlva is látszik), de a webáruházat is folyamatosan fejlesztjük és ez az arány várhatóan egy idő múlva visszaáll. A vásárlóink 51,7%-a már többször vásárolt webáruházunkban, akik közül 11,4% már több, mint 10-szer. Ebben nincs benne az üzleti vásárlás, nyílván vannak többen, akik mindkét módon vásároltak már tőlünk.

Méz ajándékba? Na ne má!

Nyílván vannak ilyen vélemények is...

Két dolog van itt, ami miatt szerintem hamis ez a vélemény:

  1. Nem az a fontos, hogy mit adsz és milyen értékben, hanem hogy milyen "szívvel" adod. Aki erre nem "vevő" (mint ajándékozott), annak teljesen mindegy mit adsz. A tizedik nyakkendőt, vagy az első Ferrarit.
  2. Sok-sok egyedi, többségében sehol máshol nem kapható "körítéssel" kitalált ajándékötletből válogathatsz a Mézbarlangban. Közel 2000 termékes kínálatunkból bárkinek találhatsz ezen ajándékötleteken felül is szívből-jövő meglepetést.

Ti is tudjátok (ha nem, akkor mostmár igen ☺), hogy célom minél szélesebb körben megismertetni a mézek-méhtermékek változatos ízvilágát és egészségre gyakorolt jótékony hatását, valamint az, hogy ügyfélszolgálatunk (milyen érdekes igazi magyar szó...) minél jobban SZOLGÁLJA az ügyfeleinket. Mi, én és csodás munkatársaim, csak a "vevőelégedettségi-faktor" folyamatos növelésével tudjuk elképzelni a fejlődést.

Tarts velünk!

Szív-esen fogadott Szív-ajándék.

Nem csak Karácsonyra...

 

Az Egészség Legyen Veled!

TJ - vezető mézkedvelő

Tartalomhoz tartozó címkék: ünnepek
blog comments powered by Disqus
; ; ; ; ; ; ; ; ;